Η νεανική διοίκηση του αρχαιότερου συλλόγου του Ρεθύμνου είχε διοργανώσει μία πολύ όμορφη βραδιά, όπου συμμετείχαν μικροί και μεγάλοι, διασκεδάζοντας μία εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα. Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε και ο Δήμαρχος Ρεθύμνου Γιώργος Μαρινάκης, ευχόμενος σε όλους υγεία για να υπηρετούν τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, ενώ μεγάλη αντιπροσωπεία του ΣΔΠ Ρεθύμνου βρέθηκε στην εκδήλωση, προεξέχοντος του προέδρου Γιώργου Κοντογιάννη και του Αρχιδιαιτητή Κυριάκου Δελήμπαση.
Η βραδιά άνοιξε με τον Μάγο Τόνυ, ο οποίος προσέφερε απλόχερα στιγμές διασκέδασης στους μικρούς φίλους της ομάδας. Στη συνέχεια ακολούθησαν οι βραβεύσεις των διοργανωτών προς τους χορηγούς τόσο της πρώτης ομάδας όσο και των Ακαδημιών. Η διοίκηση του Άρη βράβευσε τις εταιρείες Μανουκαράκης ΑΕ, Ραφαέλο Junior, Παπαδοπετράκης, Δροσόπουλος, Χατζηαποστόλου, «Χάνι» και Τομή, που είναι οι χορηγοί της ομάδας που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας. Στη συνέχεια ακολούθησαν οι βραβεύσεις των χορηγών των Ακαδημιών του Άρη, στους Κώστα Μαραγκουδάκη, Νίνος Τεχνική Κατασκευαστική, Καφεστιατόριο 1+1, Best Café, Στάμπα Fun και Cas Service.
Η συνέχεια άνηκε στο συγκρότημα του Βαγγέλη Γκαλονάκη, ο οποίος διασκέδασε τους φίλους της ομάδας μέχρι τις πρώτες πρωινές, ώρες, με το Δ.Σ. του Άρη να ανοίγει τον χορό.


 
ΣΤΑΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ