Καρναβαλική Εκπομπή στο “Ήχος FM 94.2” – Ένας Θεσμός για Πάνω από 20 Χρόνια

Ο “Ήχος FM 94.2” προετοιμάζεται να φιλοξενήσει μια εξαιρετική καρναβαλική εκπομπή, συνεχίζοντας έναν θεσμό που διαρκεί για περισσότερα από δύο δεκαετίες.

Από το πρώτο κιόλας ξημέρωμα, οι ήχοι του Latin και του Pop θα πλημμυρίσουν τον “αέρα”, προσφέροντας μια μοναδική ατμόσφαιρα που θα προετοιμάσει το κοινό για το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι. Μέχρι την έναρξη της λαμπρής παρέλασης, οι ακροατές μας θα απολαύσουν ένα μουσικό ταξίδι που θα τους βάλει στον κατάλληλο ρυθμό για μια ημέρα γεμάτη διασκέδαση.

Η εκπομπή δεν είναι μόνο μουσική, αλλά και διαδραστική. Ακροατές, φίλοι και καρναβαλιστές έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν τις αναμνήσεις, τα σχέδια και την ενέργειά τους, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα ζωντάνιας και ανεμελιάς.

Με παρουσιαστές, DJs και πολλούς άλλους συντελεστές του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού να συμμετέχουν στην εκπομπή, κάθε στιγμή είναι μια έκπληξη και μια γιορτή για τους ακροατές μας.

Για τους επισκέπτες που κατευθύνονται προς την πόλη μας, η εκπομπή αποτελεί μια πηγή πολύτιμων πληροφοριών. Κλειστοί δρόμοι, δρομολόγια λεωφορείων, parking και όλα τα events της ημέρας, είναι μερικά από τα θέματα που θα καλυφθούν, προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο οδηγό για την επίσκεψή τους.

Μη χάσετε λοιπόν την ευκαιρία να συντονιστείτε στο “Ήχος FM 94.2” και να ζήσετε μαζί μας τη μαγεία του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού!

Σάββατο 16 Μαρτίου 2024, 17:00-20:00

Κυριακή 17 Μαρτίου 2024, 09:00π.μ. – 14:00