Για τους Δημοσιογράφους που εργάζονται Παγκρήτια διαδικτυακή ποδοσφαιρική εφημερίδα topikokritis.gr, πρωταρχικός στόχος ήταν, είναι και θα είναι, πάνω απ' όλα να λειτουργούν ως παρέα, προβαίνοντας σε πράξεις οι οποίες τους εκφράζουν και βέβαια, τους κάνουν να νιώθουν καλά.
Αυτός ήταν και ο λόγος που επισκεφτήκαν το Κέντρο Προστασίας Παιδιού στη Νεάπολη Λασιθίου. Με την βοήθεια των Βιβλιοπωλείων Κλαψινάκη απο το Ρέθυμνο, που ανέλαβαν να προσφέρουν όλα τα δώρα των μικρών μας φίλων… Αλλά και των ποδοσφαιριστών Μανόλη Ακαμωτάκη (ΟΦΙ), Γιώργου Χαβάκη (ΑΟΑΝ), Ανδρέα Καμαράτου (Χερσόνησος), Γιώργου Χατζηγιαννάκη (Δόξα Μύθων), Γιώργου Μαστοράκη (Αναγέννηση Ιεράπετρας), Γιώργου Kουμπανάκη και Βαγγέλη Νάνο (Νεάπολη) που έδωσαν το παρόν, θεωρούμε πως εβάλαν ένα λιθαράκι, χαρίζοντας λίγη χαρά σε συνανθρώπους μας, σε ορισμένες αθώες ψυχές που το έχουν ανάγκη.
 
«Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους ιδιοκτήτες των Βιβλιοπωλείων Κλαψινάκη που με μεγάλη χαρά προσέφεραν τα δορά των παιδιών, τις ομάδες που μας έκαναν την τιμή να δωρίσουν στο ίδρυμα από μια φανέλα με τις υπογραφές των παικτών, το μέλος της ΕΠΣ Λασιθίου κ. Αντώνη Ταμπουρατζή για την άψογη φιλοξενία, να ευχηθούμε καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο, μακριά από μίση, κακίες, μικροπρέπειες…».