Χορταστικό ήταν το θέαμα που πρόσφεραν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Μυλοποτάμου και του Ρεθύμνου, στο παιχνίδι φιλίας που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη στο γήπεδο Περάματος.

Παλιοί άσοι του παρελθόντος από το Ρέθυμνο και το Μυλοπόταμο βρέθηκαν στο γήπεδο Περάματος και θυμήθηκαν τα παλιά, αγωνιζόμενοι σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Η τέχνη δεν ξεχνιέται και αυτό το απέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν, με την ομάδα του Ρεθύμνου να επικρατεί με το εντυπωσιακό 8-4 της γηπεδούχου ομάδας του Μυλοποτάμου. Η διοργάνωση της Επιτροπής Αθλητισμού του Δήμου Μυλοποτάμου (τελούσε υπό την αιγίδα της ΕΠΣ Ρεθύμνου) παίρνει άριστα και τέτοιες ενέργειες σίγουρα βοηθούν στην αναβάθμιση του ποδοσφαίρου και τη σύσφιξη των σχέσεων των παλαιμάχων του νομού. Μετά από την ολοκλήρωση του αγώνα οι διοργανωτές παρέθεσαν γεύμα στους φιλοξενούμενους τους, φεύγοντας όλοι ευχάριστα και ευχόμενοι για καλές γιορτές. Τις απονομές έκαναν ο Αντιδήμαρχος Μυλοποτάμου και Υπεύθυνος της Επιτροπής Αθλητισμού Τίτος Χνάρης και ο Ταμίας της ΕΠΣΡ Μποτώνης Μποτωνάκης.
Στο αγωνιστικό μέρος, η ομάδα Παλαιμάχων του Δήμου Μυλοποτάμου άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπάμπη Λαδιανού στο 14’. Δύο λεπτά αργότερα ο Χόμπης σούταρε ο Παρασχάκης απέκρουσε και ο Δεληγιαννάκης από κοντά ισοφάρισε σε 1-1. Στο 26’ ο Ιωαννίδης έβγαλε κάθετη πάσα και ο Δεληγιαννάκης και πάλι πέτυχε το 1-2, για να απαντήσουν στο 29’ οι γηπεδούχοι με πλασέ του Κουγιουμουτζή. Στο 32’ ο Δεληγιαννάκης κέρδισε πέναλτι και ο Τσουπάκης ήταν εύστοχος γράφοντας το 2-3, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το α’ ημίχρονο.

Στο 37’ ο Μαρής σημάδεψε το δοκάρι για τον μυλοπόταμο, αλλά στο επόμενο λεπτό ο Κουγιουμουτζής ισοφάρισε σε 3-3. Η ομάδα Παλαιμάχων του Ρεθύμνου μέσα σε ένα εξάλεπτο πέτυχε τρία αναπάντητα γκολ με τους Χόμπη (41’) και Ιωαννίδη (44’, 47’) για να γραφτεί το 3-6. Στο 57’ ο Μποτωνάκης μείωσε σε 4-6, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν δύο ακόμη δοκάρια με τους Νύκταρη (59’) και Κοσκινά (67’), μην μπορώντας να μειώσουν περισσότερο. Αυτό δεν το άφησε να περάσει ανεκμετάλλευτο από την ομάδα Παλαιμάχων του Ρεθύμνου, όπου με δύο γκολ των Βουράκη (68’) και Ασπρομάτη (69’), για να διαμορφωθεί το τελικό 4-8.

Παλαίμαχοι Μυλοποτάμου:Παρασχάκης, Μποτωνάκης, Σπυριδάκης, Κοσκινάς, Πανταλάκης, Ζ. Αντωνάκης, Μαρής, Μανολιούδης, Κουγιουμουτζής, Χ. Λαδιανός, Κορνάρος.
Έπαιξαν ακόμη οι: Λυρώνης, Κουράτορας, Λ. Παπαδάκης, Μαθιουδάκης, Νύκταρης, Κ. Αντωνάκης, Μαυράκης, Γ. Παπαδάκης, Μ. Στεφανάκης.
Παλαίμαχοι Ρεθύμνου: Πετράκης, Βαρούχας, Μπουλιός, Μαρκουλιδάκης, Δεληγιαννάκης, Τσουπάκης, Ασπρομάτης, Ιωαννίδης, Χόμπης, Βουράκης, Καλαϊτζιδάκης.
Έπαιξαν ακόμη οι Κ. Σφακιανάκης, Παλάσσης.


 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΡΑΣ