Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Ατσιποπούλου το περασμένο Σάββατο το απόγευμα η χριστουγεννιάτικη γιορτή της ακαδημίας της Ένωσης Ατσιποπούλου Πρινέ.
Μια γιορτή, η οποία πρόσφερε απλόχερα σε όλους διασκέδαση και πολύ χαρά, αποχαιρετώντας έτσι όλοι όσοι αποτελούν τα μέλη των Ακαδημιών και γενικά του Σωματείου της Ε.Α.Π με το καλύτερο τρόπο το χρόνο που φεύγει σε λίγες μέρες. Η γιορτή ξεκίνησε στις 4.00 το απόγευμα σε ένα αγωνιστικό χώρο που ήταν έντονο το χριστουγεννιάτικο χρώμα με αγώνες επίδειξης μεταξύ των ομάδων της Ε.Α.Π. Αποκορύφωμα η άφιξη του Άγιου Βασίλη φορτωμένου δώρα με ένα αυτοκίνητο monster εντυπωσιάζοντας τα παιδιά. Στην συνέχεια ο αγαπημένος Άγιος μικρών και μεγάλων ανέλαβε δράση διευθύνοντας σε ρόλο διαιτητή τον «τελικό» με την συμμετοχή όλων των παιδιών στα οποία μοίρασε άφθονες «κόκκινες κάρτες» για ασήμαντους λόγους και ταυτόχρονα και δώρα σε όλους.
Αμέσως μετά μικροί και μεγάλοι γεύθηκαν τα εδέσματα από τον πλούσιο μπουφέ που είχε επιμεληθεί με πολύ μεράκι η διοίκηση της ομάδας. Έτσι όλοι χαρούμενοι και ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα της εκδήλωσης αντάλλαξαν ευχές με σκοπό να το επαναλάβουν και την επόμενη  χρονιά.


 
ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΧΟΜΠΗΣ