Φιλικό παιχνίδι διεξήχθη σήμερα το απόγευμα στο «Θ. Βαρδινογιάννης» της Επισκοπής ανάμεσα στους «Μπλέ» και στην ομάδα του Κόρακα (Α1 ΕΠΣΗ), με την Επισκοπή να επικρατεί με 4-1. Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο με τους φιλοξενούμενους να στέκονται αρκετά καλά απέναντι στην ομάδα της Επισκοπής. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν λίγο πριν την ανάπαυλα (38’) όταν ο Σουμπασάκης σέντραρε από δεξιά ο Χνάρης πήρε την κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας του Κόρακα στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Μοσχονά. Στην επανάληψη οι παίκτες της Επισκοπής ήταν καλύτεροι δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες πετυχαίνοντας τρία ακόμα τέρματα. Στο 69’ μετά από πάσα του Κοζανίδη στον Γωνιωτάκη αυτός με πλασε έκανε το 2-0. Πέντε λεπτά αργότερα οι «ασπρόμαυροι» κατάφεραν να μειώσουν με σουτ του Ταβερναράκη ο οποίος εκμεταλλεύτηκε βαθιά μπαλιά του Γ. Μπαστάκη και νίκησε τον Νικηφόρο. Για να ακολουθήσουν δυο γκολ ακόμα για του γηπεδούχους. Με τον Κοζανίδη να δημιουργεί και το 3-1 «βγάζοντας» κάθετη πάσα στον Γωνιωτάκη που δεν θα λαθέψει στο 78'. Ενώ το 4-1 έγινε μετά από πολύ ωραίο συνδυασμό Μουρτζανού, Μικρόπουλου, Γωνιωτάκη με τον Κοζανίδη να είναι ο τελευταίος αποδέκτης όπου με κοντινό πλασε διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 83’.

Επισκοπή (Θ. Κολιτσιδάκης): Βογιατζιδάκης,Ζαμπετάκης, Αργυράκης, Μαραθιανός, Κατσαμάς Μ., Κεφαλούκος, Φρατζεσκάκης, Αντιασβίλι, Χνάρης, Σουμπασάκης, Βελονάκης
Έπαιξαν ακόμα: Νικηφόρος, Παυλάκης, Κατσαμάς Β., Μποτωνάκης, Μανταδάκης, Σιόρε, Μικρόπουλος, Μουρτζανός,  Μπαστάκης Β., Κοζανίδης, Γωνιωτάκης, Ξινομηλάκης.
Κόρακας (Δ. Κόκκινος): Μοσχονάς, Ρινακάκης Β., Χατζηδάκης, Μπαστάκης Γ., Βεισάκης, Κουτσάκης, Ταβερναράκης, Φραγκιαδουλάκης Κ., Καρπουζάκης, Σουλτάτος, Μόντι.
Έπαιξαν ακόμα: Φιντικάκης, Ρινακάκης Κ., Σμαραγδάκης, Νούρι, Βιδάκης, Φραγκιαδουλάκης Ν., Φανουράκης.
 
 
ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΧΟΜΠΗΣ