Η Ρεθυμνιώτικη ομάδα κατέβαλλε την αντίσταση της Καβάλας και ξέφυγε με 3 βαθμούς από την ομάδα της Μακεδονίας, έχοντας με το μέρος της και την ισοβαθμία, στις 7 αγωνιστικές που απομένουν. Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό, με τις γηπεδούχες όμως να έχουν μεγαλύτερο πάθος, νικώντας και τις πολλές και σημαντικές απουσίες που είχαν.
Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι ήταν για την Καβάλα, με την Βαΐτση να διώχνει το σουτ της Δ. Κουπετσίδου στο 3’. Στη συνέχεια οι Κρήσσες ανέλαβαν την υπεροχή, με την Γραονίδου να μπλοκάρει τα σουτ των Στεφανουδάκη (17’) και Ε. Δρακάκη (20’). Όμως στο 27’ η Σουζάνα Ζντράβκοβιτς με ένα εξαιρετικής ομορφιάς σουτ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην τερματοφύλακα της Καβάλας. Η Ζντράβκοβιτς με ψηλοκρεμαστό σουτ έστειλε την μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια να καταλήξει στα δίχτυα, για να γίνει το 1-0. Στο 39’ η προβολή της Χατζηνίκου έφυγε άουτ, ενώ δύο λεπτά αργότερα το σουτ της Λαζανάκη μπλόκαρε η Γραονίου, όπως και στο 45’ την εκτέλεση φάουλ της Ζντράβκοβιτς.
Στην επανάληψη, η Ρεθυμνιώτικη ομάδα έχοντας και το υπέρ της αποτέλεσμα συνέχισε να είναι καλύτερη, αλλά μην κατορθώνοντας να πετύχει και ένα δεύτερο γκολ για να τελειώσει το παιχνίδι. Τα σουτ των Φιτσοδασκαλάκη (47’) και Λαζανάκη (53’) μπλόκαρε η Γραονίδου, ενώ λίγο άουτ έφυγαν οι προσπάθειες της Μυρσιλίδη στο 55’ και στο 58’. Στο 71’ οι φιλοξενούμενες ζήτησαν πέναλτι σε χέρι της Μαμαλάκη, με τον Γαρεφαλάκη να το θεωρεί ακούσιο. Οι φιλοξενούμενες έχασαν την μεγάλη τους ευκαιρία στο 86’ αλλά η Βαΐτση πρόλαβε την Χατζηνίκου που έβγαινε τετ α τετ. Στο 87’ η Στεφανουδάκη και στο 88’ η Δαφέρμου δεν μπόρεσαν να πετύχουν το 2-0, αλλά ακόμη και έτσι το γκολ της Ζντράβκοβιτς ήταν αρκετό για τις Κρήσσες, για να πάρουν το χρυσό τρίποντο.

Κρήσσες Ρεθύμνου (Παναγιώτης Αντωνιάδης): Βαΐτση, Λαζανάκη, Ξενοπούλου (57’ Δαφέρμου), Ψυλλάκη, Πιτσή, Ζντράβκοβιτς, Ε. Δρακάκη, Μυρσιλίδη, Φιτσοδασκαλάκη, Στεφανουδάκη, Μαμαλάκη.
Καβάλα (Τάσος Ρουμελιώτης): Γραονίδου, Αποστολίδου, Χατζηπαπαθεοδώρου, Μοσχοπουλίδου, Πολιτίδη, Τριανταφυλλίδου, Σ. Κουπετσίδου, Σουκρίογλου (88’ Βασιλειάδου), Χατζηνίκου, Δ. Κουπετσίδου, Καρακουλάκη (67’ Κουντουρογιάννη).

Τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής
Οδυσσέας Γλυφάδας Εργοτέλης 1-1
Κρήσσες – Καβάλα 1-0
Αίγινα – ΠΑΟΚ 0-3αα
Βόλος 2004 – Καλλιθέα 1-2
Ελπίδες Καρδίτσας – Άρης (11/3)

Βαθμολογία
ΠΑΟΚ 28
Εροτέλης 23
Βόλος 2004  22
Ελπίδες Καρδίτσας 22*
Οδυσσές Γλυφάδας 19
Άρης 18*
Καλλιθέα 15
Κρήσσες 7
Καβάλα 4
Αίγινα –
* Παιχνίδι λιγότερο.

12η Αγωνιστική (Επόμενη 19/2)
Εργοτέλης – Κρήσσες
Καλλιθέα – Αίγινα 3-0αα
Καβάλα – Ελπίδες Καρδίτσας
Βόλος 2004 – Οδυσσέας Γλυφάδας
ΠΑΟΚ – Άρης

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΡΑΣ