Ο Αjax Ρεθύμνου βγήκε εκτός συνόρων και συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στο τουρνουά ακαδημιών που διοργάνωσε η ακαδημία Α.Ο Ζαρού για 3η συνεχή χρονιά.

Η ακαδημία του Αjax Ρεθύμνου συμμετείχε στο ηλικιακό γκρουπ 1998-1999 όπου με άλλες 3 ομάδες (Α.Ο Ζαρού, ΑΟ Ασημίου, Δόξα Γαλιάς) και ύστερα από την κλήρωση για την επιλογή των ζευγαριών για τους ημιτελικούς διαγωνίστηκε σε αγώνες των 25 λεπτών. Τα αποτελέσματα ήταν άκρως επιτυχή για την ρεθεμνιώτικη ακαδημία καθώς στον ημιτελικό αγώνα κόντρα στον Α.Ο Ασημίου επικράτησε με 0-5 και στον τελικό αγώνα απέναντι στον Α.Ο Ζαρό στέφθηκε νικητής του τουρνουά με τελικό σκορ 1-0. Μετά το τέλος των αγώνων απονεμήθηκαν έπαινοι και μετάλλια στα παιδιά που συμμετείχαν ενώ η άψογη φιλοξενία έκλεισε με ένα όμορφο κέρασμα σε όλους όσους παρευρίσκονταν στο γήπεδο.

Προπονητής των παιδιών ήταν ο κ. Ναπολέοντας Σκουλούδης και συμμετέχοντες στο τουρνουά οι εξής: Γρηγοράκης Γεώργιος, Κλειδής Κωνσταντίνος, Κότσης Ορέστης, Τσέλα Κέβιν, Χριστοφοράκης Αντώνιος, Κλειδής Μάρκος, Κλειδής Νικόλαος, Κλειδής Πέτρος, Λαρεντζάκης Μαρίνος, Σπυριδάκης Εμμανουήλ, Καραγιώργης Παναγιώτης, Κτιστάκης Κωνσταντίνος, Μάνσεο Ερλίντ, Ουρανός  Ιωάννης, Παπαδογιάννης Κωνσταντίνος.


 
ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΧΟΜΠΗΣ