Ο ταλαντούχος τραγουδιστής και μουσικός Δημήτρης Ρόκκος, επιστρέφει δυναμικά με μία ζωντανή διασκευή ενός αγαπημένου τραγουδιού του Λευτέρη Κιντάτου.

“Το Κάτι Παραπάνω” διασκευασμένο ανατρεπτικά σε μια εντυπωσιακή Studio Rock Verse που θα συζητηθεί.Το ηχογράφημα φέρει την υπογραφή του καταξιωμένου καθηγητή φωνητικής και παραγωγού Γιάννη Σκουλά και την ερμηνευτική ροκ διάθεση του Δημήτρη Ρόκκου.

Ακούστε το εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=cpfVVHCvfh8&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2V4NHBVVPkSJf7-xI-Hw1G234p60EY7iSMyVGQXz1upZAqRkfAa6bEcx8

Λίγα λόγια για τον τραγουδιστή, συνθέτη και μουσικό Δημήτρη Ρόκκο

Το 2008 ξεκίνησε επαγγελματικά ως ηλεκτρικός κιθαρίστας και τραγουδιστής. Από το 2008 μέχρι και το 2017 ήταν ο κιθαρίστας του Στέλιου Ρόκκου ακολουθώντας τον σε περιοδείες σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Έχει εμφανιστεί επίσης στα MAD VMA AWARDS δίπλα στον Αντώνη Ρέμο, & τον Βασίλη Καρρά.Το 2018 μας συστήνεται με την πρώτη του δισκογραφική δουλειά. με τίτλο “Μπάχαλο” και είναι ντουέτο με τον Μιχάλη  Κουϊνέλη των Stavento. Την μουσική έχει γράψει ο Δημήτρης Ρόκκος και τους στίχους ο ίδιος μαζί με το Μιχάλη Κουϊνέλη. Από τον Νοέμβριο του 2018 μέχρι και τον Μάρτιο του 2019, ο Δημήτρης Ρόκκος ήταν στο πλευρό της Μελίνας Ασλανίδου και του Γιάννη Πλούταρχου στο Φωταέριο στην Αθήνα. Νέο τραγούδι το 2019, με τίτλο “Μέσα στην τρέλα μου” , σε μουσική και στίχους Δημήτρη Ρόκκου ενώ μόλις κυκλοφόρησε και η διασκευή του γνωστού τραγουδιού “Το Κάτι Παραπάνω”.