Το τραγούδι “Κάνε μου τη χάρη” συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία σε ραδιοφωνικούς σταθμούς και ψηφιακές πλατφόρμες, κατακτώντας πλέον μια θέση και στις playlists των Deejays. Με μια fresh και ρυθμική Version, ο Thanos Xenidis παρουσιάζει το πρώτο επίσημο remix του επιτυχημένου single των REC, προσδίδοντας μια νέα δυναμική στην υπάρχουσα επιτυχία.

Αφού κατάφερε να εντυπωσιάσει το κοινό και να μεταδίδεται μέσα από τα κορυφαία ραδιόφωνα της χώρας, το “Κάνε μου τη χάρη” σημειώνει μία ακόμη επιτυχία, ξεπερνώντας το ορόσημο του μισού εκατομμυρίου προβολών στο YouTube. Παράλληλα, στο TikTok, το τραγούδι έχει εισέλθει δυναμικά στη λίστα με τους πιο δημοφιλείς ήχους από τους χρήστες της πλατφόρμας.

Ο Άρης και η Ξένια, δεν επαναπαύονται ποτέ και βρίσκονται ήδη στο στούντιο μαζί με τους ARCADE, δουλεύοντας εντατικά για την παραγωγή του επόμενου single τους, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το ερχόμενο Καλοκαίρι.

Επιπλέον, προγραμματίζουν μια καλοκαιρινή περιοδεία που θα τους φέρει σε διάφορες γωνιές της Ελλάδας, υποσχόμενοι να δώσουν στο κοινό αξέχαστες μουσικές εμπειρίες.