Ο “Ήχος Fm 94.2” βρέθηκε στην παρουσίαση του βιβλίου “Μια νύχτα ακόμη”, του Κώστα Κρομμύδα, το απόγευμα της Τετάρτης 5 Ιουνίου.

Ο αγαπημένος ηθοποιός και συγγραφέας, έπειτα από 3 χρόνια, συνάντησε ξανά τους φίλους του στο Ρέθυμνο, στο βιβλιοπωλείο “Κλαψινάκης”, όπου παρουσίασε το νέο του βιβλίο.

Ένα βιβλίο, διαφορετικό από τα πρηγούμενα, το οποίο αναφέρετε σε εκείνα τα ταξίδια που “πολύ αργά θα καταλάβεις ότι τα καλύτερα ταξίδια είναι αυτά που δεν έκανες ποτέ. Που δεν τα τόλμησες, που δεν τα γεύτηκες.”.

Το «Μια νύχτα ακόμη» είναι η παράκληση της Ισμήνης για λίγο παραπάνω έρωτα, του Φελίπε για λίγο παραπάνω ζωή και του αναγνώστη για λίγες παραπάνω ώρες ανάγνωσης.

Μία ιστορία που όποιος τη διαβάζει, αρχίζει να βλέπει με άλλα “μάτια” τη ζωή. Αγγίζει τον εσωτερικό κόσμο του αναγνώστη και του δημιουργεί αληθινές “εικόνες”.

Ένα μυθιστόρημα έντονο και αισιόδοξο, βγαλμένο από την ίδια τη ζωή.

 

Πάντα με το χαμόγελο και την αυθεντικότητα που τον χαρακτηρίζει, ο Κώστας Κρομμύδας, έτοιμος να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις του κοινού (είτε για το βιβλίο, είναι για τα επαγγελματικά του, είτε προσωπικές), ενώ μίλησε για την “ιστορία” που είδε στα μάτια ενός ζευγαριού που παρευρέθηκε στην παρουσίαση.

Δεν δίστασε επίσης, να αποκαλύψει ότι ήδη ξεκίνησε να γράφει το επόμενο βιβλίου του, στο πλοίο, ερχόμενος στην Κρήτη, το οποίο θα ξεκινάει με μία χιονοθύελλα.

 

Στη βραδιά βρέθηκαν και οι νικητές του στο διαγωνισμό του “Ήχος Fm 94.2”, όπου παρέλαβαν από ένα αντίτυπο του βιβλίου, ο καθένας, υπογεγραμμένο.

Κλείνοντας την βραδιά, ο Κώστας Κρομμύδας, διάβασε στο κοινό το βιβλίου της γυναίκας του, Μαρίνας Γιώτη, “Μια καρδιά”, που προκάλεσε ιδιαίτερη συγκίνηση.

Φυσικά, δεν παρέληψε να υπογράψει τα βιβλία των φίλων του στο Ρέθυμνο, να μιλήσει μαζί τους και να βγάλει φωτογραφίες.

Βρείτε περισσότερες φωτογραφίες από την εκδήλωση, εδώ.