Νέο τραγούδι και video clip από τον

Σάκη Ρουβά με τίτλο «Έλα στο Χορό»!

Δείτε το εδώ:

 

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ, Σάκης Ρουβάς, ξεκινάει δυναμικά το καλοκαίρι με νέα κυκλοφορία και μας προσκαλεί στο χορό!

Ο Σάκης Ρουβάς, μέσα από τη κινηματογραφική αισθητική του Κώστα Καρύδα, μας παρουσιάζει το νέο του τραγούδι «Έλα στο Χορό» σε μία μίνι ταινία δράσης, που κόβει την ανάσα, κρατώντας σε εγρήγορση τους θεατές μέσα από μάχες, κυνηγητό και ένταση, χωρίς να παραλείπει όμως τις γλυκές καλοκαιρινές στιγμές, το πάθος και τον ηλεκτρισμένο ερωτισμό.

Το νέο hit του Σάκη Ρουβά, που μας προσκαλεί να αφεθούμε στη μουσική και το ρυθμό της, να ξεχάσουμε όλα όσα μας απασχολούν και να ζήσουμε τη ζωή στο έπακρο, αναμένεται να γίνει η πιο απολαυστική μουσική παρέα, που θα μας ανεβάσει τη διάθεση και θα ντύσει τις καλοκαιρινές μας ημέρες και νύχτες με χορό.

Τη μουσική υπογράφει ο Χάρης Μιχαηλίδης και τους στίχους ο Γιάννης Μιχαηλίδης, οι οποίοι επιμελήθηκαν την παραγωγή και την ενορχήστρωση.

Το  «Έλα στο Χορό» κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

Σχετικά με την Ogilvy

Η Ogilvy στην Ελλάδα απασχολεί περισσότερους από 450 κορυφαίους επαγγελματίες της διαφήμισής και της επικοινωνίας. Με 40 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά, είναι ο πιο σημαντικός και πολυβραβευμένος οργανισμός επικοινωνίας της χώρας με τις περισσότερες διακρίσεις και βραβεία στο εξωτερικό. Εκτός από 1055 Βραβεία Ermis και 35 Βραβεία Effie στην Ελλάδα, η Ogilvy έχει κατακτήσει σημαντικές διεθνείς διακρίσεις, όπως 6 Cannes Lions, 1 Clio Award, 1 One Show Pencil, 4 London International Awards, 1 Webby Award, κλπ.

Οι εξειδικεύσεις της καλύπτουν ολιστικά τις σύγχρονες ανάγκες της επικοινωνίας και του modern marketing: Brand Strategy, Advertising, Customer Engagement & Digital, PR & Influence, Activation & Shopper Marketing, Performance Marketing, Talent, Sports & Content Management και Branded Entertainment.