Η Πολυτίμη παρουσιάζει το νέο της single με τίτλο «Πίσω Θα Γυρνάς».
Πρόκειται για μια ταλαντούχα ερμηνεύτρια με βελούδινη φωνή με πολύ χαρακτηριστικό ηχόχρωμα.

Το νέο της τραγούδι, σε στίχους και μουσική του Κώστα Γαλίτη, κινείται σε ροκ ύφος με έντονες jazzy αναφορές, άρτια ενορχήστρωση και εξαιρετική ερμηνεία.

Το τραγούδι «Πίσω Θα Γυρνάς» είναι μια μνεία σε εκείνους τους έρωτες που αφήνουν ανεξίτηλα το σημάδι τους στο πέρασμα του χρόνου, ακόμα και μετά το τέλος τους…
Με τα λόγια της Πολυτίμης:

«Πίσω θα γυρνάς…το τρίτο κατά σειρά τραγουδι της προσωπικής μου δισκογραφίας.

Θέλω να ευχαριστήσω τον φίλο και ταλαντούχο  μουσικό Κώστα Γαλίτη, συνθέτη και στιχουργό του κομματιού, που το εμπιστεύτηκε στα χέρια μου και την φωνή μου, τον επίσης φίλο και εξαιρετικό μουσικό Τάσο Γρυπαίο για την στήριξη και τον χρόνο που τόσο απλόχερα μου χάρισε, για τις ιδέες και τις γνώσεις του που πάντα μοιράζεται μαζί μου και την βοήθεια του για την εξέλιξη αυτού του τραγουδιού, καθώς επίσης και όλους τους συναδέλφους μουσικούς που μπήκαν στο στούντιο και έπαιξαν, καταθέτοντας την ψυχή τους στο κομμάτι αυτό.
Εμείς το αγαπήσαμε, τώρα ήρθε η ώρα να το ακούσετε εσείς με την ελπίδα να σας δημιουργήσει και σας συναισθήματα και να σας ταξιδέψει… Καλή ακρόαση!»

Η Πολυτίμη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με την μουσική και το θέατρο, τέχνες που την συντρόφευαν στα παιδικά και εφηβικά της χρόνια.
Πλέον επαγγελματίας τραγουδίστρια και ηθοποιός, έχει βρεθεί σε πολλές μουσικές σκηνές, θέατρα και πολιτιστικούς φορείς και έχει συνεργαστεί με σπουδαίους επαγγελματίες του χώρου όπως: Μίμη Πλέσσα, Χρήστο Παπαδόπουλο, Γεράσιμο Ανδρεάτο, Πέγκυ Ζήνα, Πασχάλη Αρβανιτίδη, Φίλιππος Νικολάου, Σοφία Αρβανίτη, Ρένο Χαραλαμπίδη, Παναγιώτη Πετράκο, Ελένη Καρακάση, Σπύρο Μπιμπίλα, Ζωή Τηγανούρια κ.α.

Κυκλοφορεί από την Final Touch, a Walnut Entertainment label!