Η καλαισθησία και η καθαριότητα της πόλης μας, γίνεται προσωπικό μας μέλημα!   Ξεκινάμε από τις γειτονιές μας, τους χώρους που  μοιραζόμαστε καθημερινά. Την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, με πρωτοβουλία τους Τμήματος Παιδείας και της Διεύθυνσης Καθαριότητας του Δήμου Ρεθύμνης, με  τη συμμετοχή των μαθητών του Γυμνάσιου Ατσιποπούλου και τη συνδρομή εθελοντών, εγκαινιάζουμε τη δράση   ‘Καθαρισμός Γειτονιών»,   στους Οικισμούς Ατσιπόπουλο –Βιολί Χαράκι.

Συναντιόμαστε στις 11.00, το πρωϊ της Παρασκευής 18/10 στην  Πλατεία Ηρώων Ατσιποπούλου και για τρεις ώρες, αφήνουμε το δικό μας θετικό, περιβαλλοντικό αποτύπωμα  στην πόλη και τη γειτονιά μας.

Προσκαλούμε τους συμπολίτες να λάβουν μέρος σε αυτή την εθελοντική δράση  και,  συντροφιά  με τους συμμετέχοντες μαθητές, να καλλιεργήσουν  την περιβαλλοντική συνείδηση που όλοι χρειαζόμαστε.

Αργά το απόγευμα της ίδιας μέρας, στις 20:00 στο Σπίτι του Πολιτισμού,  επισκεπτόμαστε την πρώτη Κινητή Έκθεση Φωτογραφίας με τίτλο ”Ταξίδι από το Εγώ στο ΕΜΕΙΣ”, που διοργανώνεται στο Ρέθυμνο, από την  εθελοντική ομάδα Wheeling2help, στο πλαίσιο της οποίας εντάχθηκε συνδυαστικά και η αφετηρία έναρξης της δράσης Καθαρισμού των Γειτονιών.