Η Άντζελα Δημητρίου κάνει δυναμική δισκογραφική επιστροφή παρουσιάζοντας δύο νέα singles, το «Πώς από ‘δω» & το «Πήγαινε σε εκείνη», που κυκλοφορούν, μαζί με music video, από την Panik Platinum.

Η «Λαίδη του ελληνικού τραγουδιού», που έχει χαράξει τη δική της μοναδική ιστορία στην ελληνική μουσική, κεντρίζει τις εντυπώσεις, όχι με ένα, αλλά με δύο νέα singles!

To «Πήγαινε Σε Εκείνη», σε μουσική και στίχους του Λευτέρη Κιντάτου, είναι να δυναμικό single, σε μοντέρνο ρυθμό και με έντονα ροκ στοιχεία, που μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα κινηματογραφικής αισθητικής video σε σκηνοθεσία του Alex Κωνσταντινίδη.

Το «Πώς Από ‘Δω», το οποίο επίσης κυκλοφορεί με music video σε σκηνοθεσία του Alex Κωνσταντινίδη, είναι ένα κλασικό και δυνατό ζεϊμπέκικο ψυχής, ανάλογο με τα δεκάδες άλλα που μας έχει χαρίσει η καταξιωμένη ερμηνεύτρια. Τη μουσική έγραψε ο Βασίλης Γαβριηλίδης και τους στίχους ο Γρηγόρης Βαξαβανέλης.

Παράλληλα αυτή την περίοδο, η «Λαίδη του ελληνικού τραγουδιού», προετοιμάζεται για την πολυαναμενόμενη επιστροφή της στη νυχτερινή Αθήνα, σε ένα σχήμα που θα συζητηθεί.

Βρείτε το «Πήγαινε Σε Εκείνη» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής.