Η Λένα Ζευγαρά, η ερμηνεύτρια που αποτελεί το hot πρόσωπο της ελληνικής δισκογραφίας και έχει γίνει talk of the town, έκλεψε τις εντυπώσεις στο press event που διοργανώθηκε ενόψει της πρεμιέρας της στη νυχτερινή Αθήνα!

Η ερμηνεύτρια – «φαινόμενο», όπως τη χαρακτηρίζουν, υποδέχθηκε τα τηλεοπτικά συνεργεία και τους δημοσιογράφους από ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ενημέρωσης, το βράδυ της Δευτέρας, στο χώρο του «Tokyo Theater Athens», όπου θα εμφανίζεται από αυτή την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου, προκειμένου να γνωριστούν από κοντά και να συνομιλήσουν.

Λαμπερή, επικοινωνιακή και προσιτή, η Λένα Ζευγαρά, που ανήκει στο δυναμικό της Panik Platinum, «μάγεψε» τους πάντες με το πλατύ χαμόγελό της και τη δυναμική της παρουσία, παραχώρησε συνεντεύξεις και φωτογραφήθηκε ενώ δεν χάλασε το χατίρι σε όσους ζήτησαν μία selfie μαζί της!

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια, οι συνεργάτες της και οι δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να περάσουν μαζί ένα όμορφο βράδυ σε μία cozy ατμόσφαιρα, απολαμβάνοντας έναν πλούσιο μπουφέ.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει η μουσική!

Πλαισιωμένη από την ορχήστρα της, η Λένα Ζευγαρά ανέβηκε στο stage και ερμήνευσε τις μεγάλες επιτυχίες της, με τις οποίες «σάρωσε» την Ελλάδα, κάνοντας ένα μεγάλο sold out καλοκαιρινό tour καθώς και το YouTube, όπου μετρά εκατομμύρια views. Με το «Όνειρα», το «Σήμερα και Αύριο – Έλα Έλα» και κομμάτια από το live unplugged της, που φέρουν τη μουσική υπογραφή του παραγωγού της Μιχάλη Τουρατζίδη, η Λένα Ζευγαρά ξεσήκωσε τους παριστάμενους, δίνοντας μία μικρή «γεύση» από τα γεμάτα διασκέδαση βράδια που θα χαρίσει στο αθηναϊκό κοινό, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, στο «Tokyo Theater Athens».