Κατασχέθηκαν συνολικά περισσότερες από 12.000 κροτίδες

Συνελήφθη, σήμερα (26.04.2021) το πρωί στο Ηράκλειο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ημεδαπός για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί βεγγαλικών πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων, για την πρόληψη και καταστολή της παράνομης κατοχής βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, σήμερα (26.04.2021) οργανώθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης πραγματοποιήθηκε έρευνα από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας σε κατάστημα, σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και σε λοιπούς χώρους ιδιοκτησίας του ανωτέρω ημεδαπού, όπου κατά τη διάρκεια αυτής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 12.220 τεμάχια απαγορευμένων κροτίδων διαφόρων μεγεθών.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

 

πηγή: Δελτίο τύπου