Φόρτωση Εκδηλώσεις
Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.
Η Χριστίνα-Αρετή Καραγιάννη-Χαλαβαζή παρουσιάζει το θεατρικό της έργο «Συνομιλίες».
Ημερομηνία: Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023
Ώρα έναρξης: 18.00
Τιμή: 7€
Σπίτι του Πολιτισμού Ρέθυμνο
Με την ευγενική συμμετοχή του Σ.Ο.Φ.Ψ.Υ. Ρεθύμνου
Η ανάγνωση του έργου θα γίνει διαδικτυακά και μπορείτε να την παρακολουθήσετε και σε ζωντανή βιντεοπροβολή στον παρακάτω σύνδεσμο: https://inpolis.gr/sinomilies-tis-xristinas-aretis…/
Έξω, η ζωή προχωρά κι εξελίσσεται. Ο χρόνος κυλάει. Η ζωή εδώ, μοιάζει να μην υπάρχει. Ο χρόνος έχει παγώσει. Στον τοίχο, ένα ρολόι σταματημένο στις δώδεκα ακριβώς• στο σημείο όπου οι δείκτες του ρολογιού συναντιούνται υποδηλώνοντας ένα τέλος, αλλά ίσως και την προαναγγελία μιας νέας αρχής. Άγνωστο αν είναι ημέρα ή νύχτα. Στο δωμάτιο δεν υπάρχουν παράθυρα.
Εγκλωβισμένη μεταξύ ζωής και θανάτου, η ηρωίδα πασχίζει να βρει και να διασώσει κάποιο ζωντανό κομμάτι του εαυτού της, έστω και μικρό. Κάτι που ίσως να έχει καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή θαμμένο κάπου βαθιά μέσα της. Κάτι απ’ τον παλιό εαυτό της που ζούσε και ανάσαινε λαίμαργα τον καθαρό αέρα, έξω από αυτούς τους τοίχους. Στην προσπάθεια αυτή, ξεκινά ένα εσωτερικό ταξίδι στο παρελθόν. Συνομιλεί με τους τοίχους, ενώ στιγμές απ’ τη ζωή της, μνήμες που φαίνονται μακρινές και σχεδόν ξεχασμένες, αρχίζουν να προβάλλονται σαν καρέ από ταινία.