Φόρτωση Εκδηλώσεις
Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ο Τομέας πολιτισμού του Δήμου Αγίου Βασιλείου σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς των οικισμών,έχει καταρτίσει και δημοσιεύει για ενημέρωση των πολιτών, την ατζέντα με τα Πανηγύρια που έχουν προγραμματίσει για τους θερινούς μήνες.

Δεν υπάρχει κανένας πολίτης, που να μην έχει βιωματική εμπειρία από τα πανηγύρια οποία αποτελούν θεσμό, όχι μόνο πολιτιστικό, αλλά και θρησκευτικό, αφού γίνονται για να τιμηθεί η μνήμη του αγίου, στον οποίο είναι αφιερωμένος ο ναός ή το εξωκλήσι της περιοχής και είναι μια καλή ευκαιρία για ανανέωση, μέσα από την επιστροφή στις ρίζες και από τις μυρωδιές της όμορφης φύσης.

Μια ευκαιρία για εκτόνωση, μέσα από το φαγοπότι, το χορό και το τραγούδι. Μια ευκαιρία για επικοινωνία, μέσα από τη συνάντηση με τους άλλους , αλλά και μια ευκαιρία για πνευματική ανάταση, μέσα από τη ζωή του εορταζόμενου Αγίου.

Ο Δήμος, όμως, συνιστά και μια υπενθύμιση σε όλους τους πολίτες ότι η αλόγιστη χρήση του αλκοόλ δημιουργεί ανεπανόρθωτες συνέπειες στους χρήστες αλλά και στις οικογένειές τους.

Γι αυτό υπενθυμίζει κυρίως στους οδηγούς να τηρούν υπεύθυνη στάση στην χρήση του αλκοόλ.

Μέλαμπες 26 Ιουλίου

Πανηγύρι Αγίας Παρασκευής στον χώρο του πολιτιστικού συλλόγου

Διοργάνωση: Πολιτιστικός σύλλογος Μελάμπων

Καλλιτεχνικό συγκρότημα: Γρηγόρης Σαμόλης