Φόρτωση Εκδηλώσεις
Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.
Η Θεατρική Ομάδα της Αγίας Γαλήνης παρουσιάζει την κωμωδία: “Η Παπατζού” κατά τις ημερομηνίες 25 – 26 Ιουλίου & 8 – 9 Αυγούστου 2020.
Όλες οι παραστάσεις δίδονται στο θέατρο “Δαίδαλος & Ίκαρος” στην Αγία Γαλήνη, με ώρα έναρξης 21.00.
Πρόκειται για διασκευή της αγαπημένης ελληνικής ταινίας “Η Χαρτοπαίχτρα” με την ανεπανάληπτη Ρένα Βλαχοπούλου στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Λίγα λόγια για το έργο: “Μια αγιάτρευτη χαρτοπαίχτρα, η Αλέκα, οδηγείται εξ αιτίας του πάθους της σε διάφορες παρεξηγήσεις.
Ο σύζυγός της Αντρέας, προκειμένου να τη συνεφέρει, συνάπτει σχέση με μια συμπαίκτριά της. Τα παιδιά του ζευγαριού, όμως, δε γνωρίζουν τις προθέσεις του πατέρα τους και ανησυχούν για τη μοίρα της οικογένειας. Έπειτα από διάφορες περιπέτειες, η χαρτοπαίχτρα δίνει τον μεγάλο όρκο: «Να μην ξαναπιάσει τράπουλα στα χέρια της». Θα τον κρατήσει άραγε”;
Είσοδος: 2 ευρώ.
Αξίζει να σημειωθεί πως πέρυσι η Θεατρική Ομάδα της Αγίας Γαλήνης είχε ανεβάσει την παράσταση: “Μια ζαργάνα στα σαλόνια”, διασκευή της επίσης μεγάλης επιτυχίας του Δημήτρη Ψαθά “Μαντάμ Σουσού”.
Μέτρα προστασίας…
– Η κράτηση θέσεων είναι υποχρεωτική στο τηλέφωνο 6993-403099 (Ελένη Νικηφοράκη).
– Κρίνεται απαραίτητο η προσέλευση του κοινού να ξεκινήσει να πραγματοποιείται μία ώρα πριν την έναρξη της κάθε παράστασης προς αποφυγή συνωστισμού.
– Κατά την είσοδο και έξοδο του κοινού θα πρέπει να τηρούνται αποστάσεις 1,5 μέτρου και είναι υποχρεωτική η χρήση μη ιατρικής μάσκας από κάθε θεατή μέχρι να τοποθετηθεί στη θέση του εντός του θεάτρου. Η χρήση μάσκας συστήνεται και κατά τη διάρκεια της παράστασης, ενώ στο χώρο θα υπάρχουν διαθέσιμα αντισηπτικά αλκοολούχα διαλύματα.