Συνελήφθησαν, χθες (21.12.2017) βραδινές ώρες, σε περιοχή του Δήμου Φαιστού τέσσερις (4)  ημεδαποί ηλικίας 47, 48, 52 και 56 ετών για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων, που διενεργούνται για την καταπολέμηση του φαινομένου, των παράνομων τυχερών παιγνίων, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς, βραδινές ώρες χθες (21.12.2017), πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα  «καφενείο», ιδιοκτησίας  50χρονου  ημεδαπού.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε η διενέργεια του τυχερού και απαγορευμένου τυχερού παιγνίου των πεσών (ζάρια), στο οποίο συμμετείχαν οι τέσσερις ημεδαποί (θαμώνες του καταστήματος) οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και εντός του καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα ζευγάρι κύβοι-ζάρια, και το χρηματικό ποσό των 165 ευρώ ως προερχόμενο από τη διενέργεια του παράνομου τυχερού παιγνίου.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών  Ηρακλείου.