Η Άννα Γαλανού παρουσιάζει το νέο της βιβλίο “Ζωές απέναντι”.
Το βιβλίο, το οποίο πραγματεύεται σύγχρονα κοινωνικά θέματα, μεταξύ των οποίων η γυναικεία κακοποίηση, κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Διόπτρα πριν 3 μήνες.
Έξι γυναίκες, κακοποιημένες από τον ίδιο άντρα. Θα καταφέρουν να αποδοθεί δικαιοσύνη;
Θέλεις να κερδίσεις ένα αντίτυπο του βιβλίου και να μάθεις το τέλος; Τότε ακολούθησε σωστά, τα βήματα που θα βρείς ΕΔΩ & ΕΔΩ.
Λήξη διαγωνισμού: Δευτέρα 12/02, στις 14:00.
Οι νικητές θα ανακοινωθούν κάτω από αυτό το post και θα πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας μέσα σε ένα 24ωρο.
Για περισσότερες πιθανότητες, μπορείτε να πάρετε μέρος στον αντίστοιχο διαγωνισμό στη σελίδα μας στο instagram #hxos_fm.
Καλή επιτυχία!!
Όροι διαγωνισμού:
Οι νικητές που είναι κάτοικοι Αθηνών μπορούν να παραλάβουν από το βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων Διόπτρα δύο (εργάσιμες) μέρες μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού και για διάστημα ενός μήνα. Το βιβλιοπωλείο Books and Life βρίσκεται Σόλωνος 93-95, 210 3300774, και τα ωράρια του είναι: Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο: 9:00-17:00 Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή: 9:00-20:00 Οι κάτοικοι της περιφέρειας παραλαμβάνουν απευθείας μέσω courier και για την αποστολή πρέπει να περιλαμβάνεται στα στοιχεία τους απαραιτήτως ΤΚ και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Αν το δώρο δεν παραλειφθεί και επιστραφεί, η αποστολή δεν επαναλαμβάνεται.
Οι εκδόσεις Διόπτρα αναλαμβάνουν αποστολές μόνο εντός Ελλάδος.