ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

 

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών Συνελήφθησαν χθές (15.06.2020) το πρωί, στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, δύο ημεδαποί κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, χθες (15.06.2020) το πρωί, από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έλεγχος στους ανωτέρω ημεδαπούς, κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου.

 

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Συνελήφθη ημεδαπός για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών Συνελήφθη σήμερα (16.06.2020) μετά τα μεσάνυχτα στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, σήμερα (16.06.2020) μετά τα μεσάνυχτα, από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε Ι.Χ επιβατηγό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο ανωτέρω ημεδαπός, κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου.

ΡΕΘΥΜΝΟ
Συνελήφθη ημεδαπός για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών Συνελήφθη χθές (15.06.2020) το βράδυ στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας  Ρεθύμνης, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, χθές (15.06.2020) το βράδυ, από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον ανωτέρω ημεδαπό, κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνης.

 

Από το γραφείο τύπου

φωτογραφία αρχείου