O Εκπαιδευτικός Όμιλος ΔΕΛΤΑ 360, ξεκινά τη λειτουργία του στην πόλη των Χανίων, διευρύνοντας τους εκπαιδευτικούς και επαγγελματικούς ορίζοντες των νέων στην ευρύτερη περιοχή της Κρήτης.

Το κτίριο στη συμβολή των οδών Πειραιώς & Σκαλίδη 1, θα φιλοξενήσει τα εργαστήρια 80 διαφορετικών ειδικοτήτων, δίνοντας νέα πνοή στην πόλη των Χανίων και δημιουργώντας μια κοιτίδα νεολαίας στο δυτικό τμήμα της Κρήτης.

Από τη νέα εκπαιδευτική χρονιά θα λειτουργήσουν 12 τομείς σπουδών που περιλαμβάνουν: ΓαστρονομίαΤουριστικά ΕπαγγέλματαΤεχνικά ΕπαγγέλματαΟικονομία & Διοίκηση,  ΜΜΕ & ΉχοΠληροφορική & Ηλεκτρονικά,  Υγεία & ΑθλητισμόΜόδα & ΟμορφιάPerforming ArtsΠαιδαγωγικά & Κοινωνικές ΥπηρεσίεςΕφαρμοσμένες Τέχνες και Αγροτική Κατάρτιση.

Γιορτάζοντας την έναρξη των δραστηριοτήτων του στην πόλη των Χανίων, η ΔΕΛΤΑ 360 προσφέρει στους 100 πρώτους που θα κάνουν κράτηση θέσης στα τμήματα της, τη δυνατότητα να σπουδάσουν δωρεάν μια δεύτερη ειδικότητα της επιλογής τους!

Η ΔΕΛΤΑ 360Ο θεωρείται πλέον ως το εκπαιδευτικό ίδρυμα που αναβαθμίζει το θεσμό της μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, προσφέροντας βαθιά γνώση, κατάρτιση και εξειδίκευση, αλλά και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας. Προσφέρει προγράμματα σπουδών που οδηγούν σε αναγνωρισμένο Κρατικό Δίπλωμα από το Υπουργείο Παιδείας, ενώ δίνεται δυνατότητα απόκτησης του Διεθνούς Τίτλου Πιστοποίησης LRN, που μεγιστοποιεί την αξία των σπουδών και τις επαγγελματικές τους προοπτικές.

Οι εκπαιδευτικοί σύμβουλοι της ΔΕΛΤΑ 360 βρίσκονται στη διάθεση του κοινού καθημερινά από τις 9:00πμ ως τις 9:00μμ για να ενημερώσουν αναλυτικά για τις ειδικότητες, καθώς και για την δυνατότητα της δωρεάν δεύτερης ειδικότητας.

Κέντρο Ενημερώσεων ΔΕΛΤΑ 360: Πειραιώς & Σκαλίδη 1, Χανιά, Τηλέφωνο: 28210 79333, E-mail: chania@delta360.gr

 

πηγή: www.delta360.gr