Έγινε συνήθεια, αναβαθμίστηκε και στηρίζει

ακόμα περισσότερο τους καταναλωτές

 

Hγνωστή εκπτωτική κάρτα των σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης, η XtraCard Χαλκιαδάκης, αναβαθμίστηκε αυτόματα και προσφέρει ακόμα περισσότερες εκπτώσεις, πόντους, δωροεπιταγές και συμμετοχή σε κληρώσεις για πολλά και μεγάλα δώρα, σε όλους τους καταναλωτές.

Οι κάτοχοι της XtraCard Χαλκιαδάκης, χωρίς να χρειαστεί να κάνουν κάποια ενέργεια, έχουν πλέον στα χέρια τους έναν ακόμη πιο ισχυρό σύμμαχο στις καθημερινές αγορές τους. Μια αναβαθμισμένη κάρτα που χαρίζει πόντους για όλα τα προϊόντα, προσφέρει διάφορα στάδια εξαργύρωσής τους με δωροεπιταγές των 5€, 11€ και 20€, συμμετοχή σε κληρώσεις όλο τον χρόνο, αλλά και πρόσθετα προνόμια στους τακτικούς πελάτες των σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης.

Οι κάτοχοι της Xtra Card Χαλκιαδάκης δεν χρειάζεται να κάνουν καμία απολύτως ενέργεια, αφού η κάρτα τους έχει αναβαθμιστεί αυτόματα από την Χαλκιαδάκης Α.Ε..Όσοι καταναλωτές δεν έχουν ακόμα την εκπτωτική κάρτα xtracardΧαλκιαδάκης, μπορούν να απευθυνθούν σ’ ένα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκηςή να την εκδώσουν ηλεκτρονικά από εδώ!

Διαβάστε περισσότερα για τη νέα XtraCard Χαλκιαδάκης, ακολουθώντας τον σύνδεσμο: https://xalkiadakis.gr/new-xtracard