Τα αδέρφια Florent και Jean-Noel Dasqueκαι ο φίλος τους Jeremie Plante γνωρίζονται από την παιδική τους ηλικία και ήταν η μουσική που τους ένωσε από την πρώτη στιγμή. Παρόλο που στην αρχή ο καθένας ήταν επηρεασμένος από άλλα είδη μουσικής, όλοι τους ασχολήθηκαν με διάφορα μουσικά όργανα, συμπεριλαμβανομένου κιθάρα, πιάνο και drums. Το trio έχει γράψει μουσική για αρκετούς γνωστούς καλλιτέχνες από την Γαλλία και έχουν επιμεληθεί την παραγωγή σε 4 albums, της σχολικής τους μπάντας BDA. Θεωρούνται από τους πιο σημαντικούς up and coming artists της Γαλλικής μουσικής σκηνής με σχεδόν 100 εκατομμύρια audio και video streams, No1 single στο airplay καθώς και Χρυσά και Πλατινένια certifications για τα εμπορικά τους singles. Επίσης έχουν κερδίσει το αντίστοιχο Γαλλικό βραβείο Grammy, “Victoires de la Musique”.

Οι ανοιχτοί μουσικοί ορίζοντες τους, η δημιουργική τους ενέργεια και τα πολλά χρόνια εμπειρίας στα live performances αναπόφευκτα οδήγησαν σε ένα ακόμα ιδιοφυές όραμα: σε ένα ταξίδι από την Ευρώπη προς την Βραζιλία μέσω Νέας Υόρκης και Καλιφόρνιας το 2018, τα αδέρφια Dasque και ο Plante σκέφτηκαν ένα project που θα έμπλεκε οργανικά electro, pop και urban μουσική, δημιουργώντας κάτι καινούριο και φρέσκο και έτσι γεννήθηκαν οι Trackhead.

Μετά το πρώτο τους hit, “Down Below”σε συνεργασία με τον Σουηδό τραγουδιστή-τραγουδοποιό Martin Stahl, οι Trackhead μόλις κυκλοφόρησαν το νέο τους single “Miss You Everyday”, το οποίο είναι έτοιμο να κατακτήσει το κοινό με το παιχνιδιάρικο και αισθησιακό riff της κιθάρας και που μιλάει για μια μυστηριώδης ιστορία και για το τέλος μιας σχέσης. Οι Trackhead δήλωσαν: “ Το τραγούδι είναι γι αυτό το αδύνατο τελευταίο αντίο. Για την στενάχωρη συνειδητοποίηση πως είναι η ώρα να αποχαιρετήσεις κάποιον μετά από πολύ αγάπη και πόνο – παρόλο που θα σου λείπει αυτός ο άνθρωπος κάθε μέρα της ζωής σου”.

To “Miss You Everyday” κυκλοφορεί από την Panik Records και την Sony Music.