Το Μουντιάλ μίνι ποδοσφαίρου ή αλλιώς SOCCA World Cup 2019, μια Παγκόσμια γιορτή με επίκεντρο την Κρήτη, ξεκινά το Σάββατο στο Ρέθυμνο. Με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης σαράντα χώρες από όλο τον κόσμο θα γιορτάσουν τη συμμετοχή τους στο αγνό ποδόσφαιρο, το ποδόσφαιρο που αποτυπώνεται εξαιρετικά στο videoclip του επίσημου τραγουδιού της διοργάνωσης. Οι Onirama και μαζί τους ο Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος γιορτάζει με τα υπόλοιπα παιδιά τη χαρά του ποδοσφαίρου. Η παγκόσμια αυτή αθλητική γιορτή του ποδοσφαίρου ξεκινά στο Ρέθυμνο και οι Onirama με καλεσμένο τον Τζιμπρίλ Σισέ στήνουν την πιο κεφάτη ποδοσφαιρική Fiesta την Κυριακή 13 Οκτώβρη στη φαντασμαγορική τελετή έναρξης! Μία ώρα μετά, (21:00), η Ελλάδα αντιμετωπίζει στην πρεμιέρα το Μεξικό με 70 τηλεοπτικά κανάλια να μεταδίδουν παγκοσμίως την διοργάνωση, όλος ο κόσμος θα στρέψει το βλέμμα του στην Κρήτη και στην Ελλάδα για περίπου 10 ημέρες.

Η παγκόσμια αυτή εκδήλωση κατάφερε να έλθει στη χώρα μας με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, της Π.Ε. Ρεθύμνου και του Δήμου Ρεθύμνου με αποτέλεσμα οι αρχές να συντονιστούν άψογα και οι 40 ομάδες από όλον τον κόσμο να ταξιδέψουν στην Ελλάδα για να διεκδικήσουν το τρόπαιο του Παγκόσμιου πρωταθλητή!
Ο ΟΠΑΠ είναι ο μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης και της φαντασμαγορικής τελετής έναρξης, με την ουσιαστική συμβολή του στο SOCCA World Cup 2019!