Το απόγευμα της Τετάρτης 10 Μαρτίου, η Stefania, η εκπρόσωπος της Ελλάδας στον 65o πανευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision παρουσίασε επίσημα το “LAST DANCE” το τραγούδι με το οποίο θα διαγωνιστεί στην σκηνή του Ahoy Arena στο Ροτερνταμ της Ολλανδίας.

To τραγούδι και το video clip παρουσιάστηκαν σε πρώτη πανευρωπαϊκή μετάδοση από το ERTflix, ενώ λίγες ώρες αργότερα η Stefania μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων όπου δήλωσε:
“Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη! Είναι το όνειρό μου να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στην Eurovision. Ξέρεις, για εμάς τους Έλληνες του εξωτερικού είναι πολύ μεγάλη τιμή αυτό! Νιώθω πολύ χαρούμενη που η δουλειά μας αρέσει στον κόσμο… και θέλω να πω οτι ετοιμάζουμε κάτι πολύ ωραίο και στην σκηνή!”

Την σκηνοθεσία του video clip έχει επιμεληθεί ο Κώστας Καρύδας ενώ το “Last Dance” υπογράφει ο Δημήτρης Κοντόπουλος, οι Arcade και η Σαρόν Βον.  Πρόκειται για ενα μελωδικό up-tempo κομμάτι με 80’s στοιχεία που σε κερδίζει με το πρώτο άκουσμα. Απαιτητικό ερμηνευτικά και με μια ευαισθησία που σπάνια συναντάει κανείς σε dance κομμάτια. Το εντυπωσιακό video clip αφηγείται μια ιστορία που ακροβατεί σε δύο κόσμους τον πραγματικό και τον φανταστικό. Τα visual effects είναι μοναδικά και η Stefania, το δικό μας supergirl, μας υπόσχεται οτι αυτός ο χορός είναι μόνο η αρχή που θα κορυφωθεί στον δεύτερο ημιτελικό στις 20 Μαΐου στο Rotterdam.

Το τραγούδι και το video clip είναι διαθέσιμο στο κανάλι της Stefania στο youtube και σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα.