Μέσα σε μια μόλις ώρα εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τη συναυλία των Florence & The Machine στο Ηρώδειο, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου.

Η προπώληση των εισιτηρίων άνοιξε χθες, Παρασκευή 5/7, στις 11 το πρωί και υπήρχε όριο αγοράς έως 2 εισιτήρια ανά άτομο/παραγγελία.

Παρ’ όλα αυτά τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν μέσα σε μόλις μια ώρα, σπάζοντας κάθε ρεκόρ!

Η διοργανώτρια εταιρεία ανακοίνωσε την εξάντληση των εισιτηρίων μέσω Facebook και ακολούθησε ένα πλήθος παραπόνων από πολλούς φαν του συγκροτήματος που υποστήριζαν ότι βρίσκονταν σε αναμονή για πολλή ώρα στο site του viva.gr,που γίνεται η προπώληση, χωρίς στο τέλος να καταφέρουν να προμηθευτούν το εισιτήριο για την πολυαναμενόμενη συναυλία!

Τελικά, μετά από το αγωνιώδες sold out της πρώτης συναυλίας, το οποίο άφησε χιλιάδες φανς απογοητευμένους, οι Florence and the Machine ανακοίνωσαν και δεύτερη συναυλία στην Αθήνα. Πριν από λίγο έγινε η επίσημη ανακοίνωση από το Facebook του συγκροτήματος.

Τελικά η δεύτερη συναυλία θα γίνει δύο μέρες μετά, στις 22 Σεπτεμβρίου 2019 – και πάλι στο Ηρώδειο. Η προπώληση ξεκινά στις 10 Ιουλίου στις 11 το πρωί, ώρα Ελλάδας και πάλι στο viva.gr.

πηγή: monopoli.gr