Μια συνάντηση με συγκίνηση και πολλές αναμνήσεις, έζησαν οι απόφοιτοι του 2ου λυκείου Ρεθύμνου, που έσμιξαν 30 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους.

Οι παλιοί συμμαθητές βρέθηκαν στο χώρο του λυκείου, κάθισαν στα θρανία, θυμήθηκαν στιγμές από τα μαθητικά τους χρόνια, μοιράστηκαν τις αναμνήσεις και τις συγκινήσεις τους.

Στο τραπέζι που ακολούθησε στο «Ακρογιάλι», είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και κάποιοι να… «ξαναγνωριστούν», αφού με την πάροδο των χρόνων αρκετοί δεν διατήρησαν επαφές μεταξύ τους και ήταν μια ευκαιρία να «ξεφυλλίσουν» το βιβλίο των αναμνήσεών τους.

Ιδιαίτερα τιμητική για το reunion αυτό,  η παρουσία των τότε εκπαιδευτικών του σχολείου που κι αυτοί με τη σειρά τους είχαν πολλές όμορφες στιγμές να μοιραστούν με τους παλιούς τους μαθητές, οι οποίοι τους ευχαριστούν για την τιμή που τους έκαναν. Παρών στην συνάντηση των αποφοίτων ήταν και ο σημερινός διευθυντής του 2ου λυκείου, κ. Μαραγκάκης, ο οποίος τους καλωσόρισε στο σχολείο.

Οι καθηγητές που παρέστησαν στη συνάντηση ήταν οι:  Παγώνα Δασκαλάκη,  Μανώλης Μπερβανάκης, Αριστείδης Μακρυμάλλης, Τασούλα Γαρεδάκη, Ευαγγελία Νικολουδάκη,  Βαγγέλης Λίτινας.

Η κα Δασκαλάκη με τον κ. Λίτινα, δε, ήταν οι συνοδοί καθηγητές στην πενταήμερη εκδρομή του σχολείου τότε και έτσι είχαν ουκ ολίγα να σχολιάσουν και να θυμηθούν από τις μέρες αυτές της σχολικής ξεγνοιασιάς.

πηγή: goodnet.gr