Η Matina Zara, η ταλαντούχα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός που έχει ξεχωρίσει από τα πρώτα της δισκογραφικά βήματα και ο ανερχόμενος Ρώσος DJ και παραγωγός Sasha Youth, μας παρασύρουν με μία «εκρηκτική» μουσική συνύπαρξη, το «I Need It», που πλέον κυκλοφορεί και σε music video!

To «I Need It», που ηχογραφήθηκε στα παγκοσμίου φήμης Black Rock Studios στην Σαντορίνη και κυκλοφορεί από την Panik Records, ήταν ένα από τα house pop tracks που ξεχώρισαν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Η Matina Zara φέρνει ξανά το «I Need It» στο προσκήνιο, μέσα από ένα εξίσου «εκρηκτικό» video, το οποίο σκηνοθέτησε ο Δημήτρης Γκάνιος και αποκαλύπτει την πιο hot, αισθησιακή και ανατρεπτική πλευρά της!

Η Ελληνοκαναδέζα ερμηνεύτρια έχει ήδη κυκλοφορήσει τα «Kiss and Tell» και «Lies» το οποίο έχει κυκλοφορήσει και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, ενώ στο ενεργητικό της έχει και την συνεργασία της με τον επιτυχημένο house DJ και παραγωγό Dino MFU στο track «Lose It All».

Ο ανερχόμενος house and future house παραγωγός Sasha Youth από την Ρωσία έχει ήδη κυκλοφορήσει ένα track με μία από τις πιο σημαντικές country vocalists, την Emily Hare και έχει καταφέρει να σκαρφαλώσει στις πιο υψηλές θέσεις των charts της χώρας.