Δυο παιχνίδια για Κύπελλο και Πρωτάθλημα θα δώσει η RE.KAL το προσεχές Σαββατοκύριακο στην Αθήνα.

Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου θα αντιμετωπίσει για το Κύπελλο Ελλάδος σε νοκ άουτ παιχνίδι στο κλειστό του Γέρακα στις 2.00 το μεσημέρι για την πρόκριση στους 16 του θεσμού την ΑΕΚ , σε ένα παιχνίδι που ξυπνά μνήμες από το Απρίλιο του 2010 όπου οι 2 ομάδες είχαν αναμετρηθεί για τα πλει οφ της Β’ Εθνικής σε ένα συγκλονιστικό ματς στο «Μελίνα Μερκούρη» παρουσία περισσοτέρων από 500 φιλάθλων στην πλειοψηφία τους οπαδοί της ΑΕΚ από όλη την Κρήτη, οπού η Ένωση επικράτησε «στα σημεία» με σκορ 6-5 και ενώ η RE.KAL είχε προηγηθεί στο ημίχρονο με 4-1. Ο νικήτρια ομάδα της αναμέτρησης ΑΕΚ – RE.KALθα είναι η 16η της 2ης φάσης του κυπέλλου Ελλάδος την οποία και περιμένει ο Μινώταυρος ο οποίος πέρασε στην επόμενη φάση άνευ αγώνα.

Κύπελλο Ελλάδας (Α’ Προκριματικοί)
Ολυμπιάδα Megathlon – Αίας Παλλήνης 4-7(ημ. 1-1)
Ηνίοχος – Υπερίων 3-5 (ημ. 2-3)
ΑΕΚ – RE.KAL
Στην επόμενη φάση πέρασαν άνευ αγώνα: Αθήνα ’90, Αιακός Σαλαμίνας, Γέρακας, Γυπαετοί, Δούκας, Ερμής Ζωγράφου, Ερμής Ραφήνας, Ηλιούπολη, Μινώταυρος, Νέο Ικόνιο, Πρωταθλητής, Ολυμπιακός Καλλιθέας, Γ.Σ. Σαλαμίνας.

(Φάση των 16)
Ηλιούπολη – Υπερίων (Α)
Νέο Ικόνιο – Δούκας (Β)
Ολυμπιακός Καλλιθέας – Πρωταθλητής (Γ)
Ερμής Ραφήνας – Γέρακας (Δ)
Αθήνα ’90 – Αίας Παλλήνης (Ε)
ΑΕΚ/RE.KAL – Μινώταυρος (Ζ)
Αιακός Σαλαμίνας – Γυπαετοί (Η)
Γ.Σ. Σαλαμίνας – Ερμής Ζωγράφου (Θ)

Πρωτάθλημα με Γέρακα
Την Κυριακή η Ρεθυμνιωτικη ομάδα θα αντιμετωπίσει για το εξ’ αναβολής παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής τον Γέρακα στις 3.00 το μεσημέρι στο ανοιχτό γήπεδο της πρωτοπόρου ομάδας της Β’ εθνικής.
Με 9μελη αποστολή η RE.KAL αναχωρεί ακτοπλοϊκός την Παρασκευή το βράδυ από το Ηράκλειο ,ενώ θα επιστρέψει στην βάση της την Δευτέρα το πρωί.
Η αποστολή αποτελείται από τους Καλογεράκη Δ., Καλαιτζάκη, Δαγαράκη, Χατζηδάκη, Κυριακόπουλο, Καλογεράκη Γ., Κουτάκη, Τρουλλινό, και Μπικάκη.

Βαθμολογία
1) ΕΡΜΗΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 22 **
2) ΑΙΑΚΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ 22 *
3) ΓΕΡΑΚΑΣ 21 ****
4) ΗΝΙΟΧΟΣ 20 **
5) RE.KAL12 ***
6) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 3 **
7) ΕΡΜΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ 0 **
Το * σημαίνει παιχνίδι λιγότερο

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΧΟΜΠΗΣ