Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 18: 00, στην οδό Μιχαήλ Μαρούλη 16 (περιοχή Νοσοκομείου) στο Ρέθυμνο, τελέστηκε αγιασμός και έγιναν εγκαίνια στις νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του Μάρκου Κοκολάκη ιδρυτή των Πυρρίχιων Δρώμενων (βιωματικό, μουσικοχορευτικό και παιδαγωγικό εργαστήριο Ρεθύμνου) και της συζύγου του, Αμαλίας Τζανιδάκη λογίστριας.

Με αφορμή τα εγκαίνια των χώρων,  ο Μάρκος και η Αμαλία (ζευγάρι στη ζωή και γονείς τριών ανήλικων τέκνων), παρουσίασαν τη συστέγασή τους σε ιδιόκτητο ακίνητο, των φαινομενικά αντιφατικών, αλλά όχι αντίθετων επαγγελματικών δραστηριοτήτων τους (αν ο άνθρωπος αντιμετωπιζόταν ολιστικά, δηλαδή στην οικονομική και πολιτιστική του διάσταση). Πιστεύοντας και οι δύο, ότι η ισχύς βρίσκεται στην ένωση, εμβολιάζουν την ιδέα του χρήσιμου και ευεργετικού  δυϊσμού, με στόχο από κοινού ν’ ανέβουν κι ένα επίπεδο παραπάνω στις επαγγελματικές τους δεξιότητες.

ο Μάρκος Κοκολάκης γνωστοποιεί τη δυναμική συνέχεια των Πυρρίχιων Δρώμενων στη νέα τους διεύθυνση και τους προσκαλεί όλους,  να χορέψουν μαζί του για την Κρήτη μέσα τους!

Η Αμαλία Τζανιδάκη έχοντας ως παρακαταθήκη την 17χρονη εμπειρία της στο χώρο της λογιστικής και της οικονομικής διαχείρισης, τολμά και ξεκινά την ατομική της πλέον επιχείρηση. Παράλληλα δεσμεύεται να παρέχει λογιστικές – φοροτεχνικές υπηρεσίες, προσιτές στον καθένα και κοντά στο πνεύμα των αληθινών αναγκών του, με επαγγελματική ειλικρίνεια και ακεραιότητα, απορρίπτοντας τις τακτικές των απρόσωπων μηχανισμών.

Τα εγκαίνια ολοκληρώθηκαν με κέρασμα από ποικιλία εδεσμάτων που προσφέρθηκαν στο πλήθος των προσερχόμενων που παραβρέθηκαν στο χώρο, προκειμένου να ευχηθούν στο ζευγάρι τα καλύτερα!

Μάρκος Κοκολάκης                                           Αμαλία Τζανιδάκη

Πυρρίχια Δρώμενα                             Λογιστικές – Φοροτεχνικές Υπηρεσίες.

 

Μιχαήλ Μαρούλη 16 (περιοχή Νοσοκομείου)- Ρέθυμνο.

 

πηγή: rethemnosnews.gr