Τρείς νέοι DJ και μουσικοί παραγωγοί από τις Αρχάνες Ηρακλείου Κρήτης κατάφεραν να κλέψουν τις εντυπώσεις και να σαρώσουν στον 4ο Παγκρήτιο Διαγωνισμό για DJ’s ! Οι Unidecks, δηλαδή ο Μάνος Σεγρεδάκης, ο Γιάννης Μεγγενίδης και ο Γιώργος Κασσαβετάκης έδωσαν ένα μοναδικό performance που ταρακούνησε το κοινό και κατάφεραν να κερδίσουν την ψήφο της κριτικής επιτροπής αλλά και των συμπαικτών τους. Μοναδική ένταση, καπνογόνα, κόρνες, αυτοσχέδια πανό, μπλουζάκια και κομφετί επιστρατεύθηκαν από νωρίς για τις ομάδες προκειμένου να στηρίξουν τους υποψηφίους, που κατέφθασαν από την Ολλανδία, την Γερμανία, την Κύπρο και φυσικά την Κρήτη, δίνοντας μια πανελλήνια και διεθνή διάσταση στον διαγωνισμό που δεν άργησε να μετατραπεί σε ξέφρενο party !

Οι DJ’s ξεσήκωναν κυριολεκτικά το κοινό σε κάθε αλλαγή και έκαναν ακόμα και την κριτική επιτροπή να χορεύει μέχρι τελικής πτώσης ! Μάλιστα λίγο πριν την γνωστοποίηση του νικητή, ο Event Manager του Starbeach πήρε τον λόγο για μια ανακοίνωση που έκοψε την ανάσα στους διεκδικητές του τίτλου ! Λόγω του μεγάλου φετινού επιπέδου των υποψηφίων, αποφάσισαν ο νικητής να ενταχθεί κανονικά στο Line Up του 2020 με τεράστια φυσικά προβολή και αναγνωρισιμότητα δίπλα σε διεθνείς superstar Dj’s !

Ο διαγωνισμός έριξε αυλαία με την ανακοίνωση των νικητών λίγο μετά την δύση του ηλίου συμπληρώνοντας 5 ώρες ασταμάτητης μουσικής ! Την παρουσίαση και την επιμέλεια της εκδήλωσης ανέλαβε η Παγκρήτια Ραδιοφωνική Εκπομπή «Καλοκαίρι Στο Νότο» με τον Γιώργο Μπαλοθιάρη και την Γωγώ Βερίγου ενώ υποστηρικτής του διαγωνισμού ήταν το Jägermeister !