Ένα ανεπανάληπτο μουσικό ταξίδι στην «Όμορφη Ζωή» χάρισαν ο Nicola Piovani, η Λίνα Νικολακοπούλου και ο Θοδωρής Βουτσικάκης το βράδυ της Πέμπτης, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Ο ευαίσθητος και αισιόδοξος κόσμος του βραβευμένου με Oscar Ιταλού μελωδιστή «ξεδιπλώθηκε» μέσα από τους εμπνευσμένους στίχους της πολυγραφότατης στιχουργού Λίνας Νικολακοπούλου και τη «μαγική» χροιά του ταλαντούχου νεαρού ερμηνευτή Θοδωρή Βουτσικάκη.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο κοινό ο κύκλος τραγουδιών που έχουν ετοιμάσει ο Nicola Piovani, η Λίνα Νικολακοπούλου και ο Θοδωρής Βουτσικάκης, τα οποία θα κυκλοφορήσουν εντός του Νοεμβρίου από την Panik Oxygen. Το πρώτο αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας είναι το ομότιτλο του album τραγούδι «Όμορφη Ζωή», που συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικό και τρυφερό music video.

Στην κατάμεστη αίθουσα του Μεγάρου, τα εν λόγω τραγούδια «μπερδεύτηκαν» γλυκά με γνωστά ορχηστρικά του Piovani για αγαπημένες κινηματογραφικές ταινίες, με τη σπουδαία σύμπραξη της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών υπό τον Μίλτο Λογιάδη, σε ενορχηστρώσεις των Αντώνη Σουσάμογλου και Λάζαρου Τσαβδαρίδη.

Οι μελωδίες και οι ερμηνείες μετέδωσαν το συναίσθημα πως «ειν’ όμορφη η ζωή…», με τους συντελεστές της παράστασης να αποσπούν το θερμό χειροκρότημα του κοινού.