Ο σπουδαίος ερμηνευτής Kyriakos Gabriel Varnava παρουσιάζει το νέο τραγούδι του με τίτλο «Dilemma», που προαναγγέλλει την κυκλοφορία από την Κeys Records του κύκλου τραγουδιών με τίτλο «Our Sleepless Nights», σε μουσική και στίχο του ιδίου.

Συμπληρώνει δύο έτη παρουσίας στην δισκογραφία και με κάθε κυκλοφορία του αποδεικνύει έμπρακτα ότι αποτελεί την διαφορετική φωνή της γενιάς του στο σύγχρονο ποπ – ροκ τραγούδι.

Με προσεκτικές επιλογές και σταθερά βήματα παραμένει διαρκώς στο δικό του ύφος , όπου θα εξακολουθήσει να βρίσκεται για πολλά χρόνια, αφού αυτό υπηρετεί.

Ο Kyriakos Gabriel Varnava είναι ένας δημιουργός που δεν επαναπαύεται, ούτε υποκύπτει στις ευκολίες που του εξασφαλίζει το δημιουργικό του χάρισμα.

Χωρίς το άγχος να αποδείξει τίποτα σε κανέναν μας χαρίζει νέα τραγούδια που δεν ακολουθούν την πεπατημένη και πάντα αγγίζουν και εκπλήσσουν ευχάριστα το κοινό του.

Με «ροκ» μουσικές επιρροές και χρώματα  σε καθηλώνει με το πρώτο άκουσμα, το  «Dilemma» είναι μέρος του επερχόμενου άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει μέσα Ιουνίου  από την Keys Records και μας δίνει μία μικρή γεύση για το τι πρόκειται να ακούσουμε στην νέα του δουλειά.

Την παραγωγή όλου του δίσκου  έχει αναλάβει ο Δήμος Μπέκε και θα απαρτίζεται από 13 κομμάτια.

Βρείτε το « Delimma» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής.