Το πάρκο ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1987 στο «Πάρκο Νεολαίας» στο Ηράκλειο, όπου επί 11 χρόνια λειτουργούσε και έδινε ατελείωτη χαρά και διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους.

Από το 1998 μεταφέρθηκε πλέον στο λιμάνι, έναντι της κεντρικής πύλης Ηρακλείου, με συνολική έκταση 6.000 τ.μ. από τα οποία τα 4.000 τ.μ. αποτελούν χώρους ψυχαγωγίας και τα 2.000 τ.μ. πάρκινγκ.

Το ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ΚΑΤΕΡΙΝΑ είναι ένας πλήρως διαμορφωμένος χώρος ψυχαγωγίας και διασκέδασης για όλες τις ηλικίες. Τα παιχνίδια καλύπτουν τις ανάγκες ακόμα και των πιο απαιτητικών και αντικαθίστανται κάθε 6 μήνες έτσι ώστε να υπάρχει αμείωτο ενδιαφέρον.

Το ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ΚΑΤΕΡΙΝΑ σας προσκαλεί να περάσετε όμορφες στιγμές με τα 25 παιχνίδια που διαθέτει, στιγμές που θα σας μείνουν βαθιά χαραγμένες στη μνήμη σας. Στο ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών για όλα τα γούστα.

Όλα τα παιχνίδια λειτουργούν κάτω από τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφαλείας με καθημερινό έλεγχο και συνεχή επίβλεψη από εξειδικευμένο προσωπικό. Το ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ΚΑΤΕΡΙΝΑ εγγυάται την ασφαλή διασκέδαση μικρών και μεγάλων καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, γι’ αυτό και μας εμπιστεύονται κάθε χρόνο όλα τα σχολεία της Κρήτης αλλά και πολλά από την υπόλοιπη Ελλάδα.

ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ΚΑΤΕΡΙΝΑ. Το μοναδικό πραγματικό ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ στην Κρήτη, σας περιμένει ανοιχτά όλο το χρόνο.

Ανακαινισμένο με ΠΟΛΛΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ και εκπλήξεις να ενθουσιάζουν μικρούς και μεγάλους!

Το luna park “Κατερίνα” για ακόμη ένα καλοκαίρι θα βρίσκεται και στο Ρέθυμνο με ένα μοναδικό παιδικό συγκρότημα ψυχαγωγίας, έναντι πλατείας Αγνώστου Στρατιώτη.

Κάθε μέρα από τις 6:30 το απόγευμα εώς και τις 12:00 το βράδυ.