Η νέα πολυαναμενόμενη κυκλοφορία του ταλαντούχου μουσικού Kim, σε συνεργασία με τον νεοεισερχόμενο καλλιτέχνη Lil Pop ακούει στο όνομα «Περίπλοκα». Tην παραγωγή του κομματιού υπογράφει ο ίδιος ο Kim και κυκλοφορεί από την Mad House Records.

Μετά από την τεράστια εμπορική επιτυχία «Mama» και το άλμπουμ  του Sin Boy «Kaguras» με την επιμέλεια του Kim σε μουσική και παραγωγή, επιστρέφει για να ταράξει τα μουσικά νερά “παίζοντας Περίπλοκα”. Μεταξύ άλλων ο Kim  έχει συνεργαστεί με την Έλενα Παπαρίζου και την Καλομοίρα, όπως και με τον Σάκη Ρουβά αναλαμβάνοντας τη μουσική για το κομμάτι «Αμαρτωλός».

O Lil Pop μέσα σε λίγο μόνο καιρό από το ξεκίνημά του κατάφερε να συνεργαστεί με την Κατερίνα Στικούδη και τον Dj Stephan για το κομμάτι «All in».

Η Mad House Records, μετρώντας μόλις έναν χρόνο από την δημιουργία της, μονοπώλησε το ενδιαφέρον το 2020. Μέσα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα, κατάφερε να σημειώσει εντυπωσιακά νούμερα, αποδεικνύοντας πως ήρθε για να μείνει, φέρνοντας έναν νέο αέρα στην ελληνική μουσική βιομηχανία.

Με την κυκλοφορία των μουσικών βίντεο κλιπ  Eros και  Overdose, η εταιρεία συγκέντρωσε απευθείας πάνω από 10.000.000 προβολές στο YouTube κατακτώντας τις  πρώτες θέσεις και στις υπόλοιπες μουσικές πλατφόρμες.

 

Credits «Περίπλοκα»

Main artist: Kim, Lil Pop

Lyrics: Giorgos Papathanasiou

Music: Giorgos Papathanasiou, Kim Diamantopoulos

Produced: Dj Stephan, Kim Diamantopoulos

Σκηνοθεσία: Alex Konstantinidis