Ο βραβευμένος με Grammy, R&B καλλιτέχνης και τραγουδοποιός, ο Leon Bridges μόλις κυκλοφόρησε το τραγούδι “Inside Friend” σε συνεργασία με τον John Mayer. Αυτό το εξαιρετικό τραγούδι, που δεν θα είναι μέρος κάποιου album ή άλλου μεγαλύτερου project, ηχογραφήθηκε πέρσι σε ένα session.

O Leon δήλωσε: “To concept του ‘Inside Friend’ ήρθε από τον Mayer κι εμένα, όταν αστειευόμασταν στο στούντιο για το πόση διάρκεια θα είχε ένα ιδανικό ραντεβού, για κάποιον τόσο εσωστρεφή όσο εγώ. Βρίσκομαι σε περιοδεία όλο τον χρόνο, γι’ αυτό θα προτιμούσα να καλέσω μία κοπέλα κάπου ήσυχα ή στο σπίτι μου, παρά να βγούμε έξω κάπου με πολύ κόσμο. Το ‘InsideFriend’ έμεινε για αρκετό καιρό σε ένα συρτάρι, καθώς δεν ταίριαζε με το τρίτο μου project, αλλά η συγκεκριμένη κατάσταση που ζούμε παγκοσμίως μας έκανε να το ξανά πιάσουμε και να το τελειώσουμε. Ελπίζω να διασκεδάσει τον κόσμο και να τον ανεβάσει τώρα που όλοι βρισκόμαστε σπίτι μας για να ξεπεράσουμε την κατάσταση”.

Το “Inside Friend” είναι μία από τις πολλές πρόσφατες κυκλοφορίες του Leon αμέσως μετά το “Texas Sun”, ένα EP σε συνεργασία με τους Kruangbin, καθώς και την συμμετοχή του στο track “July” της Noah Cyrus.

Το “Inside Friend” κυκλοφορεί από την Panik Records και την Sony Music.