Τα κέντρα μελέτης homework είναι δημιούργημα του παλαιότερου και μεγαλύτερου ομίλου φροντιστηριακής εκπαίδευσης της χώρας του “νέου φροντιστηρίου”.

Το νέο φροντιστήριο με εμπειρία 51 ετών, αφού το πρώτο φροντιστήριο ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1968, ανταποκρινόμενο στις σύγχρονες εκπαιδευτικές ανάγκες προχώρησε το 2013 στη λειτουργία των κέντρων μελέτης “HomeWork”.

Σήμερα λειτουργούν 35 κέντρα μελέτης στην Αττική, στη Θεσσαλονίκη, στα Τρίκαλα, στην Κέρκυρα, στον Πύργο Ηλείας , σύντομα στα Ιωάννινα αλλά και στην Κύπρο!

Στόχος των κέντρων μελέτης «Homework» είναι να προσφέρουν όλη την απαραίτητη υποστήριξη σε μαθητές του δημοτικού και του γυμνασίου στην καθημερινή μελέτη των μαθημάτων τους με τη συνδρομή πολύ αξιόλογου εκπαιδευτικού προσωπικού αλλά και με τη χρήση νέων τεχνολογιών.

 

Στα κέντρα μας ο μαθητής προετοιμάζεται καθημερινά για την επόμενη μέρα στο σχολείο. Μέσα σε ένα ειδικά διαμορφωμένο περιβάλλον καθοδηγούμενος από έμπειρους εκπαιδευτικούς οι οποίοι σχεδιάζουν το πρόγραμμα μελέτης του σύμφωνα με τις ανάγκες του.

Στα HomeWork δίνουμε χρόνο στα παιδιά, να αναπτύξουν τα ταλέντα τους μέσα από δραστηριότητες. Η μελέτη γίνεται εντός 2-3 ωρών με επάρκεια, πετυχαίνοντας εξαιρετικές επιδόσεις. Με αφετηρία το παιδί, συνδυάζουμε αρμονικά την εκπαιδευτική εμπειρία, την ψηφιακή μάθηση και την ενισχυτική διδασκαλία.

Το κέντρο μελέτης HomeWork, για το Ρέθυμνο, βρίσκεται στην Καλλιθέα, Σαουνάτσου 26.

Βρείτε τη σελίδα στο facebook εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

🚀Απογειώστε το διάβασμα των παιδιών σας μέσα από τα προγράμματα καθημερινής μελέτης Homework‼️
📚Επισκεφτείτε μας να οργανώσουμε μαζί το ιδανικό πρόγραμμα μελέτης για το δικό σας παιδί ‼️

☎️ Τηλ. για ραντεβού 2831500145

Υπεύθυνος Σπουδών: Νεκτάριος Σκεπετζής
Είναι απόφοιτος του τμήματος Ιστορίας-Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης με μεταπτυχιακό δίπλωμα στην Αρχαία Ιστορία.
Έχει κάνει σπουδές στον τομέα της Ειδικής Αγωγής στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου κι έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια και συνέδρια με θέμα τις γενικές και ειδικές μαθησιακές δυσκολίες.
Δραστηριοποιείται επίσης στο χώρο της διδασκαλίας των Αγγλικών έχοντας πολυετή φροντιστηριακή πείρα με 100% επιτυχία στα πτυχία όλων των επιπέδων. Έχει εκπονήσει πτυχιακή εργασία με θέμα τη διδασκαλία των Αγγλικών σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες.
Λόγω της ενασχόλησης του με τη διδασκαλία παιδιών από Α’ Δημοτικού μέχρι Γ’ Λυκείου έχει αναπτύξει τρόπους επικοινωνίας και διδασκαλίας προσαρμοσμένους σε μαθητές κάθε ηλικίας. Αγαπάει τα παιδιά και πάντα προσπαθεί να αναδείξει τα δυνατά τους σημεία.