Εν συνεχεία της μεγάλης επιτυχίας του “LALIGERA”, που σήμανε την αρχή για μία νέα μουσική φάση της καλλιτέχνιδας και αφού ξεπέρασε τα 5 εκατομμύρια views, η Lali εκπλήσσει τους fans της με το “Como Asi”, το δεύτερο single από το επερχόμενο 4ο album  της, που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον επόμενο χρόνο.

Το “Como Asi” μιλάει για την σύγχυση που δημιουργούν οι δυσκολίες σε μία σχέση.  Με μία μελαγχολική αύρα, το τραγούδι συστήνει ένα Latin ρυθμό που δίνει ένα party vibe στο track. “Μου αρέσει πολύ να τραγουδάω το Como Asi με τους  CNCO, καθώς έχουμε μία δυνατή φιλιά που οδήγησε σε αυτή την μουσική ένωση”,  δήλωσε η Lali.

To music video αυτής της δυναμικής συνεργασίας σκηνοθετήθηκε από τον Joanquin Cambre και γυρίστηκε στο Μεξικό. Στο κλιπ, η Laliκαι οι CNCO διηγούνται μία ιστορία αγάπης και χωρισμού. Οι καλλιτέχνες “παίζουν” μαζί σε πολύχρωμα σενάρια  που συνδέονται και αποσυνδέονται μπροστά στην κάμερα, εκπροσωπώντας την ευαισθησία μίας σχέσης και δείχνοντας  τον τρόπο με τον οποίο μία κατάσταση μπορεί να εξαφανιστεί μέσα σε δευτερόλεπτα.

Ταυτοχρόνως, η Lali μόλις ολοκλήρωσε με επιτυχία την παγκόσμια περιοδεία της #BRAVATOUR. Αυτή την στιγμή, η Lali γιορτάζει την κυκλοφορία του νέου της single και το τέλος του tour της και ετοιμάζεται να παρουσιάσει τα Latin Grammys στις 14 Νοεμβρίου στο LasVegas.

To “Como Asi” κυκλοφορεί από την Panik Records και την Sony Music.