Ο Γιάννης Αγγελάκας και οι 100C ζωντανά στο Γεροπόταμο Μυλοποτάμου (Κατασκήνωση Εξερευνητές στο πλαίσιο της 22ης Παγκρήτιας Συνάντησης Μοτοσικλετιστών.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος μοτοσυκλετιστές  από όλη την Ελλάδα θα δώσουν ραντεβού 30, 31 Αυγούστου και 1 Σεπτεμβρίου στο Ρέθυμνο, στις κατασκηνώσεις ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΕΣ στο Λατζιμά Ρεθύμνου, για ένα τριήμερο camping με μοτοβόλτες παιχνίδια, και Live συναυλίες.

Την διοργάνωση φέτος την έχει αναλάβει η Λέσχη Μοτοσικλετιστών Chopper Κρήτης (ΒIKERS CLUB), σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης και όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος όλοι έχουν δώσει τον καλύτερο εαυτό τους.

Πρώτη μέρα θα παρουσιαστεί ένα επιμορφωτικό σεμινάριο για την ιστορία των ελληνικών οχημάτων με εισηγητή το Γιώργο Κουδουμά και στη συνέχεια θα ακολουθήσει συναυλία με το Γιώργο Ρασούλη όπου θα μας ταξιδέψει σε παραδοσιακά και όχι μόνο μονοπάτια. Η δεύτερη μέρα θα ξεκινήσει με δύο βόλτες όπου θα ακολουθήσουν όσοι επιθυμούν κι έχουν τον κατάλληλο εξοπλισμό. Μία χωμάτινη όπου έχει διοργανώσει η μοτοομάδα adventure team DAKARETE και μία ασφάλτινη όπου την οργάνωση έχει αναλάβει ο σύλλογος Σκαλανίου ΣΥ.ΜΟ.ΣΚΑ. Ακολουθούν τα καθιερωμένα παιχνίδια όπου αναβάτες και όχι μόνο δοκιμάζουν τις δεξιότητές τους και συνεχίζει η ιστορία με την Ηρακλειώτικη  μπάντα ΑΔΑΕΙΣ όπου μας παρουσιάζουν το νέο τους άλμπουμ.

Τη βραδιά κλείνει ο Γιάννης Αγγελάκας και οι 100ºC. Μία συναυλία γεμάτη ένταση και ρυθμό με τραγούδια που αγαπήσαμε από την εποχή των θρυλικών ΤΡΥΠΕΣ μέχρι σήμερα…