Φόρτωση Εκδηλώσεις
Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.
Οι topos Live Πέμπτη 28 Ιουλίου στο Θέατρο Μυθωδία!
Με στοιχεία από Κρητική σούστα, παραδοσιακά γυρίσματα στη φωνή, ποπ, ροκ και new age folk!
Οι “topos” επηρεάζονται από τη νησιώτικη ζωή τους και οι αναφορές τους αντηχούν σε θαλασσες, ουρανούς, φαράγγια, τον ήλιο, τον έρωτα και τη μαγεία της ζωής. Στόχος του album ο συνδυασμός της παράδοσης με το σήμερα μα κυρίως με το αύριο!!!
Οι Τόpos (ο “τόπος μου” στα ελληνικά σημαίνει το μέρος που κατάγομαι, οι ρίζες μου) είναι μια ελληνική μπάντα από το Ρέθυμνο Κρήτης.
παραδοσιακούς και σύγχρονους ήχους. Πρόκειται για ένα mainstream project, ελληνοφωνο με world στοιχεία. Είναι η νέα τάση του Νew age folk. ..!
Το σχήμα αποτελείται από: τη Ματθαία Σπιταδάκη (φωνή), την Ελένη Αλεξαντωνάκη (πληκτρα/ μπάσο), τον Αργύρη Έξαρχο (ηλεκτρική κιθάρα) και τον Φίλιππο Ζειμπέκογλου (τύμπανα). Στο κομμάτι ‘tou topou’ και το album συμμετέχει ο Βαγγέλης Μαμαλάκης (λαούτο).
Καλορίζικο και… Ας πιάσει topos!
Special guests:
*Rosey Blue + Lola Yannopoulou
* Σε ένα ακουστικό live με ένα πιάνο ενώνουν τις φωνές τους σε ένα ρεπερτόριο που κυμαίνεται μεταξύ της ομορφιάς του ελληνόφωνου τραγουδιού, της Folk τραγουδοποιίας και αφήγησης με περάσματα από pop, soul, jazz. Παρουσιάζουν μαζί σε αυτό το ατμοσφαιρικό σύμπλεγμα, κομμάτια από την δική τους δισκογραφία αλλά και διασκευές με έναν ιδιαίτερο τρόπο, μπλέκοντας φωνές και καταβολές.
Γενική είσοδος 10€
Για παιδιά μέχρι 10 ετών είσοδος δωρεάν