Φόρτωση Εκδηλώσεις
Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

 

Η Κινηματογραφική Λέσχη Ρεθύμνου (ΚΙΝ.ΛΕ.Ρ) παρουσιάζει μια ταινία για όλη την οικογένεια συμπαραγωγής Ουρουγουάης, Αργεντινής και Βραζιλίας του 2017 με τον τίτλο “Τοπική Ομάδα – Mi Mundial” σε σκηνοθεσία Carlos Andres Morelli.

Πρόκειται για μια ταινία που είναι βασισμένη στο best seller μυθιστόρημα ‘Mi Mundial’ του ποδοσφαιριστή Daniel Baldi από την Ουρουγουάη, ο οποίος έχει γράψει 14 βιβλία σχετικά με το ποδόσφαιρο που απευθύνονται σε παιδιά και νέους.

Προσφέρει μια ειλικρινή και συγκινητική ματιά στο πώς το πάθος για την επιτυχία μπορεί να οδηγήσει σε μια λανθασμένη πορεία και να χαθούν οι πραγματικοί στόχοι της ζωής.

Σύνοψη της ταινίας
Ο Τίτο είναι ένας έφηβος άσος του ποδοσφαίρου που προέρχεται από ένα μικρό χωριό αλλά προορίζεται για μεγάλη καριέρα. Όταν τελικά θα μεταγραφεί σε μια μεγάλη ομάδα στην πόλη, τον περιμένει μια έκπληξη!
Η ταινία απέσπασε 1 βραβείο και 1 διάκριση σε κινηματογραφικά φεστιβάλ.

Η προβολή θα γίνει με υπότιτλους στα ελληνικά και είναι κατάλληλη για ηλικίες άνω των 10 ετών.

Η ταινία προτείνεται για όλους τους νέους και τις νέες που ασχολούνται με τον αθλητισμό και κάνουν όνειρα για μια επιτυχημένη πορεία στο σπορ που αγαπούν. Με μοναδικό τρόπο καταδεικνύει την ευκολία με την οποία ένας νέος αθλητής μπορεί να απομακρυνθεί από τα αθλητικά ιδεώδη και τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά του, για χάρη μιας εφήμερης επιτυχίας.

Προβάλλεται στα πλαίσια του Greek Island Film Festival (GIFF) το οποίο είναι ένα ανεξάρτητο μη-διαγωνιστικό φεστιβάλ κινηματογράφου που έχει στόχο την προβολή ντοκιμαντέρ και ταινιών μυθοπλασίας στη νησιωτική Ελλάδα κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου. Το φεστιβάλ πραγματοποιείται από το φθινόπωρο του 2019 έως την άνοιξη του 2020 με σκοπό να καθιερωθεί σε ετήσια βάση.
Στόχος του GIFF είναι να προωθήσει ταινίες και σκηνοθέτες από την Ελλάδα και την Ευρώπη, που ξεχωρίζουν για τη δημιουργική, πρωτότυπη ματιά τους πάνω σε θέματα που αφορούν τη ζωή μας σήμερα: τον πολιτισμό, την επιστήμη, το περιβάλλον και την κοινωνία.Η προβολή θα γίνει την Κυριακή 15 Μαρτίου 2020 στις 8:00 μ.μ., στο “Κέντρο Βυζαντινών Τεχνών Ρεθύμνου”, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 84, στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου.