Φόρτωση Εκδηλώσεις
Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Δύο χρόνια που φαντάζουν αιωνιότητα… Δύο χρόνια άνευρα, άνοστα, δίχως χορούς που ξεσηκώνουν κάθε κύτταρο του κορμιού σου, δίχως λύρες και λαούτα, δίχως κύκλους καμωμένους από νέες και νέους κάθε ηλικίας που απολαμβάνουν την ιεροτελεστία ενός Κρητικού πανηγυριού.

Αυτά τα δύο περίεργα, πανδημικά χρόνια, λοιπόν, περάσαν ανεπιστρεπτί (θέλουμε να πιστεύουμε) και πλέον έφτασε η ώρα να το γλεντήσουμε με την ψυχή μας!

Το σήμα της δυναμικής επιστροφής το δίνει για μία ακόμη φορά ο Άρης Ρεθύμνου, ο οποίος και φέτος διοργανώνει ένα από τα πιο επιτυχημένα Ρεθυμνιώτικα πανηγύρια! Δεν είναι τυχαία ότι τις χρονιές πριν από την έναρξη της πανδημίας, οι εκδηλώσεις του Άρη Ρεθύμνου συνήθιζαν να συγκεντρώνουν περί τα 2.000 άτομα, με γλέντια που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στην ευρύτερη περιοχή.

Το αυτό αναμένεται να συμβεί και την Τετάρτη 6 Ιουλίου, στο γυμνάσιο στα Μισίρια!

Ο καθιερωμένος, πλέον…. χαμός στο Ρέθυμνο, αναμένεται να ξεκινήσει στις 9 το βράδυ και αν επιθυμείς να αποτελέσεις μέρος του, σε προτρέπουμε να προνοήσεις όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και να κλείσεις θέση με το παρεάκι σου, γιατί από ό,τι μαθαίνουμε τα τηλέφωνα των διοργανωτών τις τελευταίες ημέρες έχουν πάρει φωτιά! Τηλ. Ρεζερβέ 6973061265, 6936994582.

 

πηγή