Φόρτωση Εκδηλώσεις
Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

35 μόλις χιλιόμετρα από την πόλη του Ρεθύμνου, στο κέντρο της επαρχίας Αμαρίου, βρίσκεται το πανέμορφο χωριό Μοναστηράκι. Εκεί, στις ρίζες του Ψηλορείτη, λαμβάνει κάθε χρόνο στις 17 Ιουλίου το πανηγύρι της Αγία Μαρίνας, το οποίο τα χρόνια προ πανδημίας προσέλκυε ολοένα και περισσότερους επισκέπτες και περιμένει φέτος, μετά από δύο χρόνια απραξίας, να σπάσει κάθε ρεκόρ προσέλευσης.

Φίλοι, συγγενείς, συγχωριανοί, πρόσωπα που τα χάνεις όλο το χρόνο αλλά ξέρεις πως στις 17 Ιουλίου θα είναι εκεί! Στην κεντρική πλατεία, του χωριού!

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα από τα πιο δημοφιλή πανηγύρια της Κρήτης, καθώς στο Μοναστηράκι Αμαρίου η αίσθηση του Χωριού και της Υπαίθρου προσφέρει αναμφίβολα έναν ζεστό και φιλόξενο χαρακτήρα.

Το γλέντι ξεκινάει τις βραδινές ώρες και διαρκεί μέχρι τα ξημερώματα, με τραπέζι, μουσική, παρέες και άρωμα κρητικής γης.

Έτσι, λοιπόν, και φέτος, άπαντες βρίσκονται επί ποδός για το μεγάλο πανηγύρι που θα λάβει χώρα την Κυριακή 17 Ιουλίου στην κεντρική πλατεία του χωριού.

Εκεί όπου θα αναλάβει τη διασκέδασή μας -και ξέρει να το κάνει καλά!- ο Γιώργης Σπανουδάκης!

Όσοι έχουν γλεντήσει έστω και μία φορά στη ζωή του στο πανηγύρι της Αγίας Μαρίνας, γνωρίζουν πως η επιτυχία του οφείλεται στους νέους του χωριού καθώς επίσης και στον Πολιτιστικό Σύλλογο, οι οποίοι παίρνουν… επ’ ώμου τη διοργάνωσή του και δουλεύουν πυρετωδώς για τη μεγάλη βραδιά.

Τιμή: 13 ευρώ (πλήρες μενού)

 

πηγή