Φόρτωση Εκδηλώσεις
Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Το Τάβλι του Δ.Κεχαΐδη

 Το Τάβλι του Δ.Κεχαΐδη φιλοξενείται στο TheGarage για μία και μοναδική παράσταση, τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου στις 21.30!

Δυο συγγενείς εξ αγχιστείας, ο Φώντας και ο Κόλλιας, κάθονται ένα καλοκαιρινό απομεσήμερο στην αυλή του σπιτιού τους στο Θησείο, να παίξουν μια παρτίδα τάβλι. Ο Φώντας, που είναι γαμπρός του Κόλλια, είναι ο τύπος του “λαμόγιου”, που επειδή θέλει να πετύχει γρήγορα και εύκολα “την καλή”, προσπαθεί πάντα να “στήσει” δουλειές, ενώ τα προς το ζην τα κερδίζει από τα χρήματα των στοιχημάτων που κερδίζει παίζοντας σχεδόν όλη μέρα τάβλι. Ο Κόλλιας από την άλλη, είναι λαχειοπώλης που παντρεύτηκε την αδερφή του Φώντα, την Καλλιόππη, ενώ γράφει τα απομνημονεύματά του από την περίοδο της Κατοχής και της Αντίστασης, που ελπίζει, όταν θα βρει τα χρήματα, να καταφέρει να τα εκδώσει. Κατά την διάρκεια του έργου, ο Φώντας αναλώνεται στην προσπάθεια να πείσει τον Κόλλια να συμμετάσχει στο τελευταίο “μεγάλο σχέδιο” που έχει σκεφτεί.

 

Επί σκηνής ο Χρόνης Σαπουντζάκης και ο ΖαχάρηςΠερογαμβράκης
Στα φώτα η ΜιχαέλαΠασσά

Σκηνοθεσία Ζ.Π

Σκηνικά Χ.Σ

Φωτογραφία- Αφίσα Νικολέτα Πασπαράκη

 

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου στις 21.30

Είσοδος 10 ευρώ, ΑΜΕΑ δωρεάν

 

Απαραίτητη η κράτηση θέσεων στο thegarageproject@gmail.comή στο inbox της σελίδας fb του The Garage.

 

Θέσεις περιορισμένες.

Για την αποφυγή καθυστερήσεων και συνωστισμού, συνιστάται η έγκαιρη προσέλευση, μισή ώρα πριν από την έναρξη της εκδήλωσης.
Μετά την έναρξη, η είσοδος δεν θα επιτρέπεται.

Η είσοδος γίνεται με τη χρήση της μάσκας και με την τήρηση των αποστάσεων τόσο κατά την προσέλευση όσο και κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων.

Θυμίζουμε πως για την είσοδο στο χώρο, σύμφωνα με τα νέα μέτρα, απαιτείται πια η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης.