Φόρτωση Εκδηλώσεις
Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Η χοροθεατρική ομάδα Eorisis και το μουσικό δίδυμο Dot on Earth, παρουσιάζουν μια μουσική χοροθεατρική περιήγηση, στον αρχαιολογικό χώρο του φρουρίου Φορτέτζα, στο Ρέθυμνο.

Σημείο εκκίνησης η πίσω πλευρά του θεάτρου Ερωφίλη, με την χοροθεατρική ομάδα Eorisis σε μια πειραματική επαναλαμβανόμενη παρουσίαση, εμπνευσμένη από τη μουσική των Dot on Earth.

Σημείο κορύφωσης η δυτική πλευρά του λόφου, με ένα ατμοσφαιρικό ηλεκτρονικό live set από το συγκρότημα Dot on Earth στην πλήρη μορφή του. Σε ένα εντυπωσιακό φωτιστικά, αντισυμβατικό σκηνικό περιβάλλον.

Μια βραδιά που υπόσχεται μια αποκαλυπτική περιηγητική εμπειρία «εντός και εκτός», μέσω της μουσικής και του χορού.

14 Ιουνίου
21.15 Dance Theater Perfrormance _ Eorisis _ Ερωφίλη
22.00 Live _ Dot on Earth _ Λόφος

Είσοδος Eλεύθερη
Διοργάνωση: Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου

Η Eorisis, είναι μια χοροθεατρική ομάδα με έδρα το Ρέθυμνο που δημιουργήθηκε το 2019 από τη χορογράφο Ανδρομάχη Βαρσάμη. Σκοπός της είναι ο πειραματισμός πάνω στο σύγχρονο χορό και τη θεατρικότητα, θέλοντας να αναπαραστήσει με έντονο συμβολισμό τα θέματα που επιλέγει. Στη φετινή παρουσίαση με βοηθό χορογράφου τη Στεφανία Σταυρακάκη, θα δούμε κάποια μέλη της ομάδας σε πειραματισμούς που αποτελούν μέρος ενός μεγαλύτερου project.

Συμμετέχουν: Ηρώ Κούκα, Μάριος Λάγγης, Μυρτώ Μαρκάκη, Κωνσταντίνα Μπουρίτη, Φωφώ Νούσια, Ευαγγελίνα Πυρπυρή, Θοδωρής Τσιάτσικας, Αθηνά Τσιριγώτη.
Info: https://www.instagram.com/eorisis_dancetheater_company

Οι Dot on Earth, είναι ένα μουσικό δίδυμο με βάση το Ρέθυμνο (Mihalis Flouris & Onaxis) που δημιουργήθηκε το 2019. Οι συνθέσεις τους είναι μια μίξη ηλεκτρονικής και ψηφιακής τεχνολογίας, τα synthesizers, η ηλεκτρική κιθάρα, τα samples, οι λούπες και τα φωνητικά αλληλεπιδρούν δημιουργώντας μια ατμοσφαιρική ηλεκτρονική ρυθμική αίσθηση, βασισμένη στους ήχους της electronica.

Το 2020 κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους ομώνυμο δίσκο στον οποίο συμμετέχουν, η Νανά Περράκη και ο Chrisacos στα φωνητικά.

Info: