Φόρτωση Εκδηλώσεις
Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Η Καθαρίστρια του Αντώνη Τσιπιανίτη

συνεχίζει τις παραστάσεις στον υπέροχο και ζεστό χώρο του TheGarage

με την υπογραφή της παραγωγής του Θέατρο ΚΑΤΩ / KATWtheater

 

Μία εξαιρετικά κωμική παράσταση έρχεται στο The Garage.

Η Καθαρίστρια, είναι έργο του Αντώνη Τσιπιανίτη, συγγραφέα της δεκάχρονης θεατρικής επιτυχίας Η Πόρνη από πάνω, που ανεβαίνει και σε γαλλική παραγωγή στο Παρίσι για τέσσερα χρόνια.

Έχουν ανέβει επίσης τα έργα του: Απολυμένη, Βασανίζομαι, Όταν πεθάνω θάψτε με στο Facebook, Checkin στον Άδη, Η μητέρα του άγιου, Συγχαρητήρια Προσλαμβάνεσθε.Έχει γράψει επίσης το μυθιστόρημα Όταν πεθάνω θάψτε με στο facebook (εκδόσεις Μαραθιάς), με διαφορετική υπόθεση από αυτήν του ομότιτλου θεατρικού του.

 

Η Πελαγία, Πάνος Ιωαννίδης, με περισσό σκέρτσο και νάζι φωνάζει «Ναι!» στη ζωή, κάνοντας ταυτόχρονα δουλειές, κι ας την κερνάει εκείνη μόνο «Όχι»!

Η Πελαγία, μια γυναίκα με θάρρος, ανεβαίνει στη σκηνή και μας μιλάει για τη ζωή της στη μικρή, υπόγεια και υγρή γκαρσονιέρα της, όπως την αποφάσισε ο σκηνοθέτης της παράστασης Χρήστος Κασιέρης. Η Πελαγία φαίνεται να πλαντάζει με τη ζωή της και γι’ αυτό μας μιλάει για τη δουλειά της, για τη μάνα της, για τη μία και μοναδική κολλητή της φίλη. Ουσιαστικά μάς μιλάει για την αγάπη και για τη μοναξιά, αλλά της Πελαγίας δεν της αρέσει να βαραίνει το κλίμα! Η Πελαγία όταν βαλτώσει, θα πάει διακοπές στη Μύκονο και δεν θα διστάσει να ντυθεί με ρούχα Hautecouture!

Γιατί η Πελαγία δεν στέκεται απέναντί μας, κάθεται δίπλα μας και γίνεται φίλη μας. Μας κερνάει ένα ποτήρι τσίπουρο και στέκεται περήφανη με ένα μεγάλο χαμόγελο και την σφουγγαρίστρα της στο χέρι και απαντάει στα «Όχι» της ζωής με «Ναι!».

Τι λέτε; Θα της χαμογελάσει τελικά η ζωή;

Ελάτε στην παράσταση να το ανακαλύψουμε παρέα!

 

Δευτέρα 23/05 και 30/05  στις 21.30

Κείμενο: Αντώνης Τσιπιανίτης

Σκηνοθεσία : Χρήστος Κασιέρης

Παίζουν: Πάνος Ιωαννίδης

Σκηνικά-Κουστούμια: Ευαγγελία Καμπουράκη

 

Είσοδος: 12 ευρώ, (8 ευρώ, μειωμένο)

10 ευρώ προπώληση στο viva.gr

 

Η είσοδος για συναδέλφισσες καθαρίστριες είναι δωρεάν.

 

Κρατήσεις θέσεων:

thegarageproject2015@gmail.com

@GarageTheatreRethymno

τηλ. 6932492752