Σε κάθε Eurovision το Interval act του τελικού είναι πάντα από τα act τα οποία τραβάνε την προσοχή όσων παρακολουθούν το διαγωνισμό. Λίγο πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία της

Σε κάθε Eurovision το Interval act του τελικού είναι πάντα από τα act τα οποία τραβάνε την προσοχή όσων παρακολουθούν το διαγωνισμό. Λίγο πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία της ψηφοφορίας και αρχίσει η ανακοίνωση των βαθμολογιών, εκείνη τη στιγμή που η αγωνία χτυπάει κόκκινο πραγματοποιείται το interval act για να χαλαρώσουν οι τηλεθεατές και όχι μόνον, αλλά και να γεμίσει ο τηλεοπτικός χρόνος. Από τη δικιά μας Έλενα Παπαρίζου με το μοναδικό της Mambo μέχρι το περσινό performance της Madonna στο Τελ Αβίβ όλοι έχουμε αναμνήσεις!

Φέτος μπορεί τα ονόματα να μην είναι του βεληνεκούς της Madonna, αλλά σίγουρα οι Ολλανδοί κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να μας παρουσιάσουν μία άρτια διοργάνωση. Ο Ολλανδός Dj Afrojack και η εκπρόσωπος της χώρας το 2005 Glennis Grace είναι οι εκλεκτοί που θα εμφανιστούν στο Interval act φέτος το Μάιο στο Ρότερνταμ. Πρώτο ανακοινώθηκε το όνομα του Ολλανδού Dj ο οποίος σύμφωνα με τις δηλώσεις του Gerben Bakker δεν θα στέκεται απλά πίσω από ένα Dj booth. Ο Afrojack θα εμφανιστεί με 65 νέους μουσικούς, οι οποίοι επιλέχτηκαν από το διευθυντή του show Eric van Tijn. Θα συμμετέχουν επίσης περίπου σαράντα χορευτές καθώς και μια gospel χορωδία  25 τραγουδιστών.

Ο Afrojack δεν θα είναι ο πρώτος μεγάλος DJ που θα βρεθεί στη σκηνή της Eurovision. Το 2015, ο Αυστριακός DJ Left Boy άνοιξε τον Μεγάλο Τελικό και δύο χρόνια πριν, ο αείμνηστος Σουηδός DJ Aviici με το “We Write the Story” εμφανίστηκε επί σκηνής με τα πρώην μέλη των ABBA Björn και Benny.

Η Glennis Grace είναι γνωστή στο κοινό της Eurovision από τη συμμετοχή της το 2005 στο Κίεβο. Θα βρεθεί στη σκηνή του Ρότερναμ μαζί με τον Afrojack για να ερμηνεύσει κάποια από τα τραγούδια του. Όπως δήλωσε και στην εκπομπή Op1 όπου έγινε και η ανακοίνωση, δε δίστασε καθόλου για να δεχτεί την πρόταση να εμφανιστεί ξανά στη σκηνή της Eurovision.

πηγή: oggaegreece.com